Feestweek winactie 5: Helemaal het einde #biebmiepje5jaar


Het is feest op mijn blog deze week!
Donderdag 22 maart bestond mijn blog alweer 5 jaar en dat vier ik met een heuse feestweek! Zeven dagen lang verloot ik iedere dag mooie boeken. Houd mijn blog dus goed in de gaten…
Het vijfde wat ik mag weggeven is een exemplaar van Helemaal het einde van Lisette Jonkman, een feelgood-roman:


Waar gaat het boek over?
De 28-jarige Roxy leeft al tien jaar als een nomade als leadzangeres van een wereldberoemde rockband. Wanneer haar beste vriendin plotseling overlijdt, stort Roxy volledig in en gaat ze terug naar het landelijke dorp waar ze is opgegroeid.
Ineens staat ze weer tussen de koeien op het boerenbedrijf van haar ouders en moet ze haar plek heroveren, want iedereen is verder gegaan zonder haar.
Roxy wil zo snel mogelijk terug naar haar seks, drugs & rock-’n-roll-leven, maar een lang bewaard geheim speelt op en ze heeft geen rekening gehouden met Arno, haar beste vriend van vroeger…

Ik las dit aantrekkelijke boek al; mijn recensie en meer info vind je hier.

Winnen!
De winactie is afgelopen! De winnaar heeft een mailtje ontvangen. Bedankt voor alle reacties!!

-X- Judith

84 thoughts on “Feestweek winactie 5: Helemaal het einde #biebmiepje5jaar

 1. Allereerst van harte gefeliciteerd met het 5 jarig jubileum.
  En natuurlijk doe ik graag mee om dit boek te kunnen lezen.
  Ik volg op bloglovin en heb geliked en geloved en waag graag een kansje.

 2. Wat leuk dit boek. Waarom? Nou omdat ik zelf boerin ben en razend nieuwsgierig ben hoe Roxy het weer oppakt op de boerderij. Lijkt mij echt een geweldig leuk boek om te lezen. Dus…..ik maak weer graag kans.

 3. Heb 1 boek van Lisette Jonkman mogen lezen en dit was een heerlijk boek, straks lekker in het zonnetjes genieten van een nieuw verhaal!

 4. Gefeliciteerd met je 5jarige jubileum! Waag super graag een kansje!
  Genoten van al haar eerdere boeken en zou heel graag genieten van dit heerlijk humoristische nieuwe verhaal van Lisette’s hand!
  Volg je zo’n beetje overal, gedeeld via twitter (@TurtleBookwurm)

 5. Lijkt mij een heerlijk feelgood verhaal, ik doe graag mee aan deze leuke actie en natuurlijk van harte gefeliciteerd!

 6. Als er íets is dat ik op dit moment goed kan gebruiken, is het een feelgood boek waarbij ik niet hoef na te denken en waar ik gewoon in het verhaal kan duiken, kan genieten en kan vertrouwen op het feit dat aan het einde van de dag (of in dit geval boek), alles gewoon weer goed komt… 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.