Zomer – Lis Lucassen

De man lag stil.
Doodstil.

Korte inhoud
De wereld lag aan Audrey’s voeten, maar de druk bleek te groot en ze moest gedwongen afscheid nemen van haar zangcarrière. Nu vier jaar later is het tijd voor een comeback. Alleen is Audrey het vertrouwen in zichzelf kwijt. Iedere noot die ze zingt, voelt als bedrog en de meeste tijd kan ze alleen optreden als ze pillen heeft geslikt en amper doorheeft dat ze bestaat. Wanneer ze Alec ontmoet, maakt hij er geen geheim van compleet voor haar te willen gaan. Maar alleen als zij bereid is zichzelf helemaal aan hem te geven.

Alec is vastbesloten zijn leven op de rails te houden nu hij weer op vrije voeten is. Maar op een fatale avond knalt alles kapot wat hij zo zorgvuldig heeft opgebouwd. Samen met Audrey slaat hij op de vlucht, maar hun reis wordt veel meer dan ze voor ogen hadden.

Iedereen wilde zo zijn als Audrey.
Behalve zij.

Auteur
“Onder het pseudoniem Lis Lucassen schrijft thrillerschrijfster Olga Hoekstra (1980) dark romance en new adult. In het dagelijks leven werkt ze als journalist en communicatiemedewerker.”

Mijn mening
Wat heb ik genoten van het eerste en tweede deel in deze zinderende New Adult reeks van Nederlandse bodem: Hitte en Razend. Ik had dus onwijs veel zin om dit derde deel te lezen!

Audrey, succesvol zangeres, moest afscheid nemen van haar carrière wegens stemproblemen. Nu is het tijd om een comeback te maken. Maar Audrey weet eigenlijk niet zo goed of zij dit echt wil, of dat het meer haar moeder is die het graag wil… Ze is verslaafd aan pijnstillers en haar zelfvertrouwen is verdwenen.
Alec heeft een tijdje in een jeugdinrichting gezeten en heeft geen idee wie Audrey is als ze elkaar ontmoeten. Er is meteen een klik, maar hij is vastbesloten om zijn leven weer op orde te krijgen en als Audrey niet 100% voor hem kan gaan, kan hij zich niet aan haar geven.
Na een dramatische avond, waarbij hun toekomst op het spel komt te staan, vluchten ze samen naar Ibiza. Daar zijn ze aangewezen op elkaar…

De spanning is in deze New Adult vanaf het begin tastbaar. Het is duidelijk dat de twee hoofdpersonen bij elkaar horen, maar er zullen eerst flink wat obstakels overwonnen moeten worden, want ze dragen allebei nogal wat bagage mee…
Het verhaal raakte me echt, ik werd compleet meegevoerd in de levens van Alec en Audrey. Wat voelde ik met ze mee en wat hoopte ik dat ze de weg naar elkaar zouden vinden. Alec ziet de échte Audrey, maar zij moet het zelf ook zien. Hij kan haar weer tot leven wekken en zij hem.

Zó romantisch! Zó sexy! Zó aangrijpend! Wat is dit weer een heerlijk verhaal. Ik kon niet anders dan het in één ruk uitlezen. Lis schrijft echt heel fijn! Ideaal boek om het zomerse gevoel een beetje vast te houden 😉 (en ik wil meer!!)

Zomer
ISBN 9789492098160 – Uitgever: Storm Publishers – 222 pagina’s – Verschenen: april 2017 – Deel 3 in de reeks

[bol_product_links block_id=”bol_59b0f7442c23d_selected-products” products=”9200000077942312,9200000073795120″ name=”zomer” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.