Razend – Lis Lucassen

razend - lis lucassen

Hij reikte naar de douchedeur, die op datzelfde moment openvloog.
‘What the fuck?’

Korte inhoud
Voor Stef Boot zijn er slechts een paar dingen zeker in het leven: niets duurt voor eeuwig en de enige manier om de alles verterende leegte onder controle te houden, is om te leven in de hoogste versnelling. Nu hij terug is van het tropische eiland waar hij zich het grootste deel van de zomer heeft verscholen, is het tijd voor Stef om thuis de puinhoop die hij achterliet onder ogen te komen. Wanneer hij Liv tegen het lijf loopt, behandelt hij haar zoals hij ieder ander in zijn leven behandelt: als een onbelangrijke voorbijganger. Alleen Liv lijkt dwars door zijn act heen te kijken. Ze stelt hem voor de keuze: doorgaan zoals hij nu doet of op de rem trappen en vechten voor alles wat er zou kunnen zijn tussen hem en Liv.

Na het succesvolle Hitte, is Razend het tweede deel in deze zomerse serie.

Hij had genoeg plannen, die allemaal op een nacht kapot waren geslagen tegen een boom, gekanteld waren en in de vaart belandden, waar ze waren verzopen.

Auteur
“Onder het pseudoniem Lis Lucassen schrijft thrillerschrijfster Olga Hoekstra (1980) dark romance en new adult. In het dagelijks leven werkt ze als journalist en communicatiemedewerker. Haar dystopische verhaal Het Tribunaal eindigde op de derde plaats in de Dystopia Schrijfwedstrijd. Die novelle werd gepubliceerd in de dystopische young adult-bundel In opstand.

Lis is een dromer en romanticus en fantaseert al zolang ze zich kan herinneren over Grote Liefdes en klein leed. Haar eigen Grote Liefde kwam ze tegen tijdens haar studie en met hem beleefde ze haar eigen liefdesverhaal, inclusief een ‘ze leefden nog lang en gelukkig’. Als Lis niet aan haar eigen verhalen schrijft, leest ze. Grote voorbeelden zijn J. Lynn, Jessica Sorensen en – van eigen bodem – Lisette Jonkman.”

Mijn mening
Van het eerste deel in deze serie, Hitte, heb ik gesmuld. Echt een lekkere zomerse New Adult. Ik kan je vertellen dat ook dit tweede deel absoluut niet tegenviel!

We leren Stef, die in deel één al even voorbijkwam, in dit verhaal als hoofdpersoon kennen. Hij is net terug uit het buitenland, waar hij heen gevlucht was om niet aan het vreselijke ongeluk te hoeven denken wat er gebeurd is en waar hij schuld aan heeft. Hij heeft een flinke muur om zich heen gebouwd waar niemand doorheen komt. Of zal het lieve en sexy Liv, die ineens in zijn leven opduikt, wel lukken? Zij kijkt dwars door hem heen en ziet de pijn en het schuldgevoel. Maar niet alleen Stef verschuilt zich achter leugens, ook Liv is niet helemaal eerlijk…

Ik ben door het verhaal heen gevlogen. Lis heeft een fijne schrijfstijl en heeft hele fijne personages tot leven gebracht, personages waar je flink mee meeleeft. Leuk dat het verhaal een vleugje spanning heeft en natuurlijk die heerlijke aantrekkingskracht tussen Stef en Liv…
Razend is weer een sexy, meeslepende en spannende New Adult van Nederlandse bodem. Ik tel af naar deel drie: Zomer!

Razend
ISBN 978-94-92098-15-3 – Uitgever: Storm Publishers – 230 pagina’s – Verschenen: juli 2016 – Deel twee van de Hitte-serie

[bol_product_links block_id=”bol_581b8edebde87_selected-products” products=”9200000063246052,9200000039891387″ name=”Razend” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

3 thoughts on “Razend – Lis Lucassen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.