Today I’d like to…

  
… ignore everything else and just READ <3

Oh nee, wacht, ik heb kinderen! Ik kan me wel voornemen om ’s morgens onder het slaapje van de jongste te gaan lezen, zul je zien: doet hij geen slaapje! (Gisteren) En dan kunnen we wel plannen dat ik morgenochtend lekker kan lezen, als manlief met de jongens en opa en oma naar het zwembad gaat, is de oudste vandaag ziek geworden… (Hopelijk valt het mee!) Je ziet, een leven met kleine kinderen is niet te plannen. Gelukkig lukt het lezen ’s avonds wel lekker πŸ˜‰

Fijne woensdagavond!

-X- Judith

7 thoughts on “Today I’d like to…

  1. Beterschap voor de oudste.
    Ook als je geen kinderen hebt, is een dag soms niet te plannen.
    Ik ben daar daarom ook maar mee gestopt en laat de dagen maar komen zoals ze komen.
    Gelukkig heb ik genoeg leesmomenten op een dag, dat het niet zo erg is, als mijn dag anders loopt dan gedacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.