Remy leest: Het leven van een loser 16: Voltreffer – Jeff Kinney

Ze zeggen dat atleten met speciale genen geboren worden, waardoor ze goed zijn in sport. Nou, wat dat ook voor genen mogen zijn, ik denk dat ik ZONDER geboren ben.

Korte inhoud 
“Bram en sport gaan niet goed samen…
Na een dramatische sportdag besluit Bram dat hij officieel met sportpensioen gaat. Maar van zijn moeder moet hij het nog één kans geven. Ze schrijft hem in voor een basketbaltoernooi. Team Bram verliest de ene na de andere wedstrijd, maar dan wordt Bram ingezet als geheim wapen.
In de finale stijgt de spanning als hij de bal krijgt. Wordt Bram de man of the match of blundert hij de bal naast de basket?”

Op dit punt in mijn leven ben ik er vrij zeker van dat ik later geen topsporter ga worden. Dus ik kondig hierbij officieel mijn pensioen aan.

Remy (11) leest 
Bram is nooit echt een sporter geweest, maar op school is er nu een sportdag. En dat verloopt dramatisch… Hierbij gaat Bram officieel met sportpensioen! Maar van zijn moeder moet hij het nog een kans geven: ze schrijft hem in voor en basketbaltoernooi…

Ik ben gek op deze serie!!!  Na al deze zestien delen vind ik de verhalen nog altijd even leuk. Ik heb dit zestiende boek inmiddels alweer drie keer gelezen, omdat ik deze boeken heel erg fijn vind lezen (ik lees de andere delen ook vaak tussen andere boeken door weer even), want het zijn lekker veel grappige plaatjes afgewisseld met tekst en dat vind ik altijd wel een hele fijne combinatie.
Het grappigste gedeelte in dit verhaal vind ik dat Bram en zijn basketbalteam de koelbox over de trainer heen gieten waar zweet in zit. (Bah )
Ik vond dit weer een verhaal vol lekkere domme Bram-acties en ik heb vaak in mezelf moeten lachen tijdens het lezen. Ik verheug me al meteen weer op een volgend Leven van een Loser boek!

Veel leesplezier!
-X- Remy (& Judith)

Voltreffer
ISBN 9789026148040 – Uitgeverij De Fontein – 224 pagina’s – Verschenen: juni 2022 – Vertaald door: Hanneke Majoor – Deel 16 in de Het leven van een loser-serie – Leeftijd: 8+

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.