#Boekperweek & ILN oktober & #Boektober!

oktober
Het is alweer een paar dagen november, dus tijd voor een update van mijn gelezen boeken in “Boektober”! Het waren er niet veel, voornamelijk prentenboeken voor de Kinderboekenweek, maar toch heb ik wat mooie boeken gelezen. Kijk je mee?

#Boektober
De hele maand oktober was uitgeroepen tot Boektober door Dagmar. Dus alle boeken die ik gelezen heb tellen automatisch mee voor die uitdaging. Ik had me geen doel gesteld, maar heb toch het mooie aantal van 11 boeken gehaald! (waarvan 3 niet-prentenboeken)

Mijn #boekperweek uitdaging komt daarmee op 118/53. Dit zijn de boeken die ik las:

  • Baron 1898 – Jacques Vriens (recensie)
  • Brave, Cars, Op zoek naar Nemo & Ratatouille (recensie)
  • Kom uit die kraan! – Tjibbe Veldkamp (recensie)
  • Belle & Boo en de smikkel-smul-dag – Mandy Sutcliffe (recensie)
  • Memory konijn – Maranke Rinck (recensie)
  • De koe die in een boom klom – Gemma Merino (recensie)
  • Stuk van jou – Sophie Jackson (recensie volgt in november)

En ik las één boek voor #ikleesnederlands, waarmee ik op 44/40 kom, namelijk:

Toch nog best een aardige maand door alle prentenboeken. Helaas schiet het lezen Γ©n bloggen nog steeds niet op, maar ik ben blij dat het toch een beetje lukt om mijn blog bij te houden en vooral om te zien dat mijn trouwe lezers blijven! Dank jullie wel daarvoor <3

Ik wens jullie een fijne novembermaand!
-X- Judith

0 thoughts on “#Boekperweek & ILN oktober & #Boektober!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.