Mijn Top 3 van juni


Mijn Top 3 van juni 
In juni las ik 20 hele fijne boeken. Dit is mijn persoonlijke Top 3 geworden (in willekeurige volgorde):

‘Ik weet waarom u hier bent,’ zei meneer Parnassus zachtjes. ‘En ik weet hoeveel macht u hebt. Het enige wat ik vraag is dat u zich open opstelt, meneer Baker. Kunt u dat voor me doen?’

Het weeshuis in de azuurblauwe zee – T.J. Klune 
Er zit heerlijk veel humor in het verhaal, er zit heerlijke muziek in het verhaal, het verhaal is ontzettend boeiend en wist me echt vast te grijpen en mee te sleuren, de personages zijn GEWELDIG, en het verhaal is ook nog heel ontroerend! Ik heb gelachen en gehuild tijdens het lezen… Zo supermooi en zo lief! Zelfs nu, een tijdje later, blijft het verhaal door mijn hoofd spoken. 

Grace was een levende legende, onverschrokken, onverzettelijk, een stuwende kracht, maar op dit moment leek ze een schim van zichzelf, ongelukkig, bezorgd.

Kom eens gauw – M.J. Arlidge 
Van begin tot eind is het een hele vlotte, onwijs boeiende en echt rete-spannende thriller. Ik heb er zo geweldig van zitten genieten! Dit is zeker één van mijn favoriete delen in deze superfijne serie. En ik heb nog lang geen genoeg van Helen Grace, dus: kom maar op met meer!!!

Lieve pap en mam,
Jullie hebben gezegd dat Rosie op een Betere Plek is en volgens mij weet ik nu waar dat is.
Ze is vast bij de nachtegaal. Ik ga ze allebei zoeken en dan neem ik ze mee terug…

Op zoek naar de nachtegaal – Sarah Ann Juckes & Sharon King-Chai 
Het verhaal is zowel hartverwarmend als hartverscheurend! Ik leefde zo ontzettend mee en eenmaal begonnen aan het boek kon ik ook niet meer stoppen met lezen, ik zat er helemaal in en moest weten hoe het voor Jasper zou aflopen… Echt een onwijs prachtig verhaal! Lief, mooi, grappig én verdrietig…

Klik op de titels om bij mijn recensies terecht te komen en alles te lezen over deze toppers!
Heb jij ze al gelezen? Of zet jij er eentje op je wensenlijst?
-X- Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.