Mijn Top 3 van maart


Mijn Top 3 van maart 
In maart las ik 22 boeken, waaronder best een aantal 5* toppers, dus de keuze was reuze…  Dit is mijn persoonlijke (Kluitman!) Top 3 geworden (in willekeurige volgorde):

Ze glimlacht. ‘Ik vond het echt gezellig vandaag.’
Opnieuw kriebelt er iets in mijn buik. ‘Ik ook.’ 

Aan de andere kant van geluk – Nadine Swagerman 
Ik heb dit ontroerende – ik zat meerdere keren met een brok in mijn keel en tranen in mijn ogen – en superlieve verhaal, mét spannend tintje, in één ruk uitgelezen. Ik vond het zo prachtig, zo intens, zo mooi…

En dan word ik wakker.
Maar ik weet wat er achter die deur wacht.
Dat weet ik in het donkerste hoekje van mijn hart.
De dood.
In het Carlisle wacht niets anders dan de dood.

Horrorland: Kamer 333 – K.R. Alexander 
Het verhaal is meeslepend van begin tot eind en ontzettend creepy. Ik kon niet anders dan door-, door-, doorlezen tot ik wist hoe het af zou lopen. En wat aan gaaf einde!!! Dit gave verhaal gaf me echt de rillingen. Een heel geslaagd Horrorland-boek, tot nu toe mijn favoriete verhaal!

Ik hoor dingen die er niet zijn. Ik hoor mijn herinneringen. Het zijn herinneringen aan de oorlog. Zelfs nu het vrede is, gaat de oorlog in mijn dromen verder. Dat vind ik maar raar.

De tulpenjongen – Christina Wahldén 
Ik vind het een heel mooi, lief, gemoedelijk en ‘klein’, maar toch ook heel aangrijpend verhaal, over een periode die heel ‘groots’ is geweest voor een jongen die vreselijke jaren achter de rug had. Op het einde had ik echt tranen in mijn ogen… Ik sloeg het boek met een diepe (tevreden) zucht dicht!

Klik op de titels om bij mijn recensies terecht te komen en alles te lezen over deze toppers!
Heb jij ze al gelezen? Of zet jij er eentje op je wensenlijst?
-X- Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.