Mijn Top 3 van februari


Mijn Top 3 van februari 
In februari las ik 25 boeken, waaronder heel veel toppers, dus de keuze was weer erg moeilijk!  Dit is mijn persoonlijke Top 3 geworden (in willekeurige volgorde):

Dit was de vreemdste primeurtocht die ze ooit had gedaan: ze waren bezig raadsels op te lossen die een vrouw eeuwen geleden had bedacht.

De Sterrensteen 3: De Wedstrijd van de Wonderwerkers – Kelly van Kempen 
Ik ben gek op deze serie! En het was wéér raak… Het is een geweldig spannend en meeslepend avontuur, vol mysterie en spirituele zaken. Eeuwenoude raadsels, geheime ruimtes, tarot, handlezen, heksenrunen, geesten… het komt allemaal voorbij! Echt heerlijk weer!

Een windvlaag steekt op, de zeilen komen bol te staan en De Cobra vaart langzaam de zee op. Weg van Zeeburgerdam. Dwars door het paarse venijn. Op koers naar de Kraken.

Mus & Kapitein Kwaadbaard (2) en de koers naar de Kraken – Kevin Hassing & Linde Faas
Ik heb weer van A tot Z genoten van dit Mus & Kapitein Kwaadbaard-avontuur! Het verhaal is vanaf het begin gelijk ontzettend leuk en pakkend. Ik begon en wilde niet meer stoppen met lezen! Spanning, mysterie, actie, avontuur en humor… Geweldig!! Ik ben hier zo gek op! Ik wil alleen maar meer, meer, meer…

‘Er zijn drie voorwerpen… drie erfstukken, zo je wilt. Het zijn alledaagse dingen. En ik elk van de drie zit een andere kracht. Een snufje magie, zoals ik dat noem.’ 

De vloek van de kraaientoren – Michelle Harrison
Het verhaal is meeslepend van begin tot eind en ik leefde meteen erg mee met Betty (en haar zussen) die droomt van avontuur en van méér dan dat saaie Kraaiensteen. Echt een geweldig leuk, geweldig meeslepend, geweldig spannend, magisch avontuur! Ik heb er geweldig van genoten! Op naar deel twee!

Klik op de titels om bij mijn recensies terecht te komen en alles te lezen over deze toppers!
Heb jij ze al gelezen? Of zet jij er eentje op je wensenlijst?
-X- Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.