Mijn Top 3 van november


Mijn Top 3 van november 
In november las ik 11 boeken en dit is mijn persoonlijke Top 3 geworden (in willekeurige volgorde):

Mijn verstand zegt me verder te gaan met mijn leven alsof er niets is gebeurd. Mijn gevoel fluistert me in dat Vegas en ik nooit meer veilig zullen zijn.

De nachtdienst – Esther Verhoef 
Wat was dit boek moeilijk weg te leggen! Ik heb van begin tot eind genoten van deze onwijs fijne en super spannende thriller! Weer een topper van Esther Verhoef.

Misschien is Kim de enige die nog twijfelt, maar als ze de vastberadenheid in de ogen van de anderen ziet, weet ze dat ook zij dit nieuwe avontuur tegemoet wil gaan.

De Tempeljagers 4: De speer van Odin – Michael Reefs
Zodra het verhaal begint zit je direct middenin de actie! Zo is het verhaal echt van begin tot eind één groot spannend avontuur… En het is weer een geweldige combinatie van magie, historie (Noordse mythologie, gaaf!), puzzels oplossen, raadsels uitvogelen en stevige actie.

Een paar uur geleden zijn twee negenjarige meisjes ontvoerd bij het Old Hill Leisure Centre. Het staat vast dat het om een ontvoering gaat. De meisjes zijn dikke vriendinnen en ook de ouders zijn bevriend.’ 

Verloren meisjes – Angela Marsons
Zo, wat was dit een intense en aangrijpende thriller! Echt een vréselijke zaak en ontwikkelingen waar je haast hopeloos van wordt. Ik wil meer Kim Stone! Ik wil meer van dit soort 5* (plus!) thrillers!

Klik op de titels om bij mijn recensies terecht te komen en alles te lezen over deze toppers!
Heb jij ze al gelezen? Of zet jij er eentje op je wensenlijst?
-X- Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.