Mijn Top 3 van november


Mijn Top 3 van november
In november las ik 20 fijne boeken. Dit is mijn persoonlijke Top 3 geworden (in willekeurige volgorde):

‘We gaan mijn vader zoeken. We zullen hem vinden en hem weer thuisbrengen.’

Zuster Ratched vroeg of hij zijn verstand had verloren.
Rambo vroeg zich af of ze zouden verdwalen.
Hap keek nors, want zo keek hij nu eenmaal altijd.

Het boomhuis in het bos – T.J. Klune 
Het boomhuis in het bos is een prachtig verhaal over liefde, menselijkheid en familie. Een heerlijk spannende zoektocht, en met prachtige levensechte personages… Wat een onwijs bijzonder verhaal weer. Regelrecht een plekje in mijn hart!

Wat voor angsten had Will dan gehad? Wat voor soort informatie kon hij hebben gehad? Wat kon hij hebben gedaan, dat hem ertoe had gebracht zijn eigen leven… Of had toch iemand anders zijn leven genomen, was Will vermoord?

Stille angst – Robert Bryndza 
Ik kon gewoon niet stoppen met lezen voordat ik antwoorden had op de vragen die de hoofdpersoon heeft/jij als lezer hebt. Telkens gebeurde er weer iets spannends waardoor ik door moest om te weten te komen hoe dat dan weer zou aflopen. Een echte pageturner dus!

Heb je weleens van De Grompus gehoord?
En van zijn Gluiperige, Gruwelijke Kerstplan?
En van het Afschuwelijke dat op kerstavond gebeurde?
Misschien moet ik je erover vertellen…

De Grompus – Alex T. Smith
Mijn recensie van dit geweldig leuke (kerst)boek volgt nog, het was mijn laatste boek van november, maar hij moest wel in Mijn Top 3 komen! Ik las het boek voor aan de kinderen en we hebben me toch zitten genieten iedere avond van de chagrijnige, kersthatende De Grompus! Veel gegniffel! Echt een onwijs leuk kerstboek!

Klik op de titels om alles te lezen over deze toppers!
Heb jij ze al gelezen? Of zet jij er eentje op je wensenlijst?
-X- Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.