Remy leest: Kapitein Onderbroek (7) en de knotsgekke knokpartij met de robotsnotjongen, deel 2: mot met de zotte snotrobots – Dav Pilkey

En dit zijn de zotte snotrobots. Drie van de akeligste, afschuwelijkste en angstaanjagendste wezens die ooit over de aarde hebben geklotst.

Korte inhoud
“Sjors en Harold hebben de robotsnotjongen verslagen. Maar net wanneer ze denken dat ze de boel onder controle hebben, komen de zotte snotrobots tot leven. Tot overmaat van ramp blijken de hersenen van Melvin in meneer Krupps hoofd terechtgekomen te zijn en andersom. Hoe gaan ze dít nu weer oplossen?”

Hun namen waren (van links naar rechts) Karel, Trees en Frankensnot.
Zie je? Ik zei toch dat het enge namen waren!

Remy (10) leest
In dit tweede deel van ‘de knotsgekke knokpartij met de robotsnotjongen‘ vechten Sjors, Harold en Kapitein Onderbroek tegen de zotte snotrobots, die willen namelijk de wereld overnemen. Ze eten van alles op (gebouwen ook!) waardoor ze steeds groter worden. Zou het ze lukken?

Ik vond het weer een super grappig en leuk boek! Sjors en Harold weten altijd overal een grapje van te maken. En de stripjes die ze maken, die tussendoor staan zijn ook erg grappig! Ik moest er lekker om lachen. Ik hou ook heel erg van de serie op Netflix!
Het verhaal is meer grappig dan spannend (de titel klinkt heel spannend), maar alles is gewoon té grappig om spannend te zijn.

Ik vind het super leuk dat het hele boek weer vol illustraties in kleur staat.
En ik hoop dat er nog heeeeeeel veel volgende delen komen!!!

Veel leesplezier!
-X- Remy (& Judith)

Kapitein Onderbroek 7
ISBN 9789026156410 – Uitgeverij De Fontein – 176 pagina’s – Verschenen: juni 2021 – Vertaald door: Mariella Manfré – Deel 7 in de Kapitein Onderbroek-serie – Leeftijd: 8+

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.