Remy leest: Kapitein Onderbroek (6) en de knotsgekke knokpartij met de robotsnotjongen, deel 1: de nacht van de nare neuspulkhulk – Dav Pilkey

Echt, Sjors en Harold waren net zo slim als leerlingen die tienen haalden… maar op een andere manier. Een manier die je niet kon meten met proefwerken en tests.

Korte inhoud
“Sjors en Harold zijn weer lekker bezig met hun dolle streken. Maar hun laatste grap schiet Melvin Snuiter, de betweter van de school, in het verkeerde keelgat: hij besluit wraak te nemen! Binnen een poep en een scheet – en een niesbui – verandert Melvin van studiebol tot snottebel en is de robotsnotjongen geboren! Maar Sjors en Harold zijn niet voor één gat te vangen: dit is een klusje voor de comb-o-tron 2000…”

Remy (9) leest
Het boek met de langste titel ooit?  Alvast benieuwd naar de titel van Kapitein Onderbroek en de knotsgekke knokpartij met de robotsnotjongen, deel 2!  Remy is helemaal weg van deze boeken en de serie op tv! Wat vond hij van dit 6e deel in de Kapitein Onderbroek-serie?

Waar gaat het boek over? 
Over Kapitein Onderbroek die een superheld is en in dit boek moet hij tegen een snotjoch  vechten, maar er gaat zoals gewoonlijk weer heel veel mis…

Wat vind je van het verhaal? 
Leuk en spannend en grappig en vies tegelijk omdat het een gek verhaal is, maar leuk gek. Er gebeuren vieze dingen, maar die zijn dan ook heel grappig!

Wat vind je van de titel? 
Een beetje gek omdat het zo ontzettend lang is, maar dat boeit niet.

Wat was het leukste stukje in het boek? 
Dat het snotjoch ontstond, dat was grappig en heel smerig! 

Wat vind je van hoe het boek eruitziet? 
Op de voorkant vies en leuk, omdat de snotjongen erop staat en natuurlijk Kapitein Onderbroek. En aan de binnenkant heel kleurrijk en mooi!

Op naar boek 7? 
JA!!!!!!!!!!!! 

Veel leesplezier!
-X- Remy (& Judith)

Kapitein Onderbroek 6
ISBN 9789026153648 – Uitgeverij De Fontein – 176 pagina’s – Verschenen: november 2020 – Vertaald door: Mariella Manfré – Deel 6 in de Kapitein Onderbroek-serie – Leeftijd: 8+

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.