Mijn Top 3 van april


Mijn Top 3 van april 
In april las ik 20 boeken en dit is na lang wikken en wegen  mijn persoonlijke Top 3 geworden (in willekeurige volgorde):

Ben ik een moordenares of niet? Er is maar één manier om erachter te komen. Ik moet terug naar de gelukkigste en de verschrikkelijkste plek die ik ken.
Naar huis.

Geworteld in het kwaad – Karen Dionne
Dit is echt een geweldige onheilspellende op-het-puntje-van-je-stoel-thriller! Eenmaal begonnen kon ik niet meer stoppen met lezen. Ik heb er onwijs van genoten en vond het erg jammer dat ik hem uit had.

Hoe kon je de tijd terugdraaien? Het had geklonken als een grap, maar waarom eigenlijk? Waarom zou je de tijd niet kunnen terugdraaien? Peinzend sjokte de muis door de duisternis. En hoezo had de dikke muis hem Einstein genoemd?

Einstein – Torben Kuhlmann
Het is een heerlijk avontuurlijk, meeslepend en humoristisch verhaal. Het is echt een onwijs indrukwekkend boek, waarin elke illustratie een kunstwerk op zich is. Ze zijn zo gedetailleerd, zo levendig… Weer een pareltje van Torben Kuhlmann dus!

Het lijkt een vaag schijnsel, het glinsteren van sterrenlicht op het meer – opaalwit. Het beweegt, alsof het door de wind wordt voortbewogen, in de richting van de fel verlichte ramen van Huize Gosswater.
Het is een meisje – de gestalte van een meisje.

De geest en het meisje – Lucy Strange
Ik las dit avontuurlijke, spannende en ontroerende (spook)verhaal in één ruk uit. Het las zó fijn en ik wilde zó graag weten hoe het zou gaan aflopen en wat voor familiegeheimen er ontrafeld zouden worden. Het verhaal wist me mee te slepen en te betoveren!

Klik op de titels om bij mijn recensies terecht te komen en alles te lezen over deze toppers! 
Heb jij ze al gelezen? Of zet jij er eentje op je wensenlijst?
-X- Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.