Mijn Top 5 thrillers van 2020


 Lijstjestijd!
Op 3 januari deelde ik de Top 3 best door jullie bekeken boeken van 2020, vanaf 5 januari deel ik vijf keer een persoonlijke Top 5 van 2020!
Als derde mijn Top 5 thrillers (in willekeurige volgorde). Ik las er 67 vorig jaar en na lang wikken en wegen koos ik voor deze titels van Nederlandse auteurs. 


Het bloemenmeisje – Anya Niewierra (L.S. Amsterdam)
Ik vond dit zo’n geweldig boek! Ik las hem in januari, maar “voel” het nog steeds als ik eraan denk! Ik schreef in mijn recensie:
“Wat een verhaal!! Fantastisch! Ik was geboeid van begin tot eind en werd helemaal meegesleept die bizarre zoektocht naar het verleden. Ik moest echt even bijkomen van dit verhaal… Spannend, meeslepend, aangrijpend, een tikje bizar… Ik heb er echt intens van genoten! Een dikke 5* thriller!”


Noordkaap – Nathalie Pagie (Boekerij)
Ik hou zo van de boeken van Nathalie, iedere keer weer genieten van een heerlijk spannend verhaal. Ik schreef in februari:
“Dit verhaal houdt je van begin tot eind op het puntje van je stoel! Het is onwijs meeslepend en ik kon steeds niet wachten met verder lezen, ik moest en zou weten hoe het zou aflopen!”


Het geheim van Grace – Mariska Overman (De Crime Compagnie)
Van Mariska Overman was ik al gek op haar Isabel Dieudonné-“politie”serie, maar deze mysterieuze spannende roman vond ik ook naar meer smaken:
“Mysterie, spoken, romantiek, spanning, historie… I love it!! Ik heb dan ook echt onwijs zitten genieten van dit heerlijke verhaal.”


Stilleven – Marieke Damen (LetterRijn)
De indringende cover van deze debuutthriller grijpt meteen de aandacht! En het verhaal is net zo beangstigend…
“Wat is dit een sterk debuut! Meeslepend, spannend & beangstigend. Ik heb ervan genoten!”


Semper Fi – Ellen Lina (Ellessy)
Een nieuwe Ellen Lina, daar word ik altijd heel erg blij van! En WOW, wat een verhaal was dit!!
“Meteen vanaf de proloog zat ik in het verhaal en op het puntje van mijn stoel. Jeetje, wat een heftig onderwerp! Dit van begin tot eind onwijs meeslepende verhaal bezorgt je, helemaal op zijn Ellens, een achtbaan aan emoties…”

Heb jij deze spannende boeken al gelezen?
Morgen deel ik mijn Top 5 kinderboeken!
-X- Judith

One thought on “Mijn Top 5 thrillers van 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.