Win jij 13 YA-boeken op vrijdag de 13e?


Vrijdag de 13e een ongeluksdag? Welnee! Misschien win jij wel dit verrassingspakket met 13 Young Adult-boeken!  En nee, je hoeft geen ‘young adult’ te zijn om mee te mogen doen, ik ben zelf als 30-plusser ook gek op deze boeken.  Lees gauw hoe je meedoet:

Winnen!
Wat moet je doen om kans te maken op dit mooie boekenpakket met YA’s?

De winactie is afgelopen! Bedankt voor het meedoen allemaal! Gefeliciteerd Heleen! 

 • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
 • De winactie delen is lief!
 • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht met een geldig mailadres
 • Je reageert vóór vrijdag 13 september, want dan neem ik contact op met de winnaar
 • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar
 • (Alleen adressen in Nederland ivm verzendkosten, sorry! Of je moet de verzendkosten willen aanvullen!  )

Succes!
-X-Judith

P.S.: Van de winacties die ik houd en die ik zelf verstuur (zoals deze), betaal ik de verzendkosten van het geld wat er binnenkomt via het Bol.com Partnerprogramma. Dus als jullie via een Bol.com advertentie op mijn site een bestelling doen bij Bol (hoeven geen boeken te zijn!), krijg ik een kleine vergoeding en kan ik weer nieuwe winacties organiseren.

242 thoughts on “Win jij 13 YA-boeken op vrijdag de 13e?

 1. Wat een leuke actie. Ik die graag mee met de actie. Ik ben zelf de 40 gepasseerd maar mijn tiener dochter is net zo’n boekenwurm als ik. We vinden boeken lezen allebei heerlijk om te doen.

 2. Al jaren ben ik jarig op de 13e, ook nog eens in de 11e maand, dus ongeluk en gek tegelijkertijd. Veel vrijdag de 13e in de gekkenmaand overleefd, maar niet vaak geluk gehad met het winnen van bijzondere (en graag gewilde) prijzen. Toch weer een keer proberen, want lezen blijft leuk, hoe jong, oud, vol geluk of ongeluk, gek (of nog gekker) je ook bent. Ik doe dus graag mee. 🙂
  groetjes, Gerda

 3. Doe graag mee
  Lijken me leuke boeken

  En dat vrijdag de 13 geen ongeluksdag is is al meer als 10 jaar duidelijk voor mij, kreeg verkering op vrijdag de 13e en getrouwd op vrijdag de 13e ❤

 4. Ik probeer me voor winacties vaak in te houden de laatste tijd, maar op vrijdag de dertiende kans maken op dertien YA-boeken… Dat kan ik niet aan me laten voorbijgaan!
  Ik ben sowieso supernieuwsgierig welke boeken er op de stapel te vinden zijn!
  Geweldige actie!

 5. Geweldige actie! Hier word mijn “elfje” ook erg blij van! Net zo’n boekenwurm als haar moeder?? Dus wij doen graag mee!

 6. Ben niet bang voor vrijdag de 13e! Kom maar op! Zou super zijn om dan ook nog zo’n stapel gave YA-boeken te winnen! Zoo overwinnen we die dag zeker!

 7. Superleuke actie! Ik volg je (deboekenmevrouw) en zou de boeken heel graag willen winnen voor mijn leerlingen. Zou super zijn om in de leeskast in mijn klas te kunnen zetten en de leerlingen hierin te laten lezen ♡ (en stiekem natuurlijk ook zelf haha)

 8. Wat een prachtig pakket! Ik doe heel graag mee…verslaafd aan YA boeken…en zelf ook op de 13e jarig…af en toe op een vrijdag 😉

 9. Ja graag! Mijn zoon van 13 heeft alles alweer verslonden in de vakantie, dus hij zal er heel blij mee zijn. En dan lees ik stiekem mee ?

 10. Jaa, ik hou wel van YA boeken! En met 13 kan je een tijdje vooruit en dan kunnen ze daarna door naar mijn vriendinnen voor onze “boekenclub” hebben we weer nieuw leesvoer te bespreken

 11. Vrijdag de 13e is nog nooit een ongeluksdag geweest voor mij, maar ja ik ben dan ook op de 13e van de 13e maand jarig 😉
  Misschien nu ook weer geluk?

 12. Ik doe heel graag mee! Ik kom zelf uit België maar als ik win dan betaal ik graag extra verzendkosten 🙂
  Ik ben ook heel grote fan van YA boeken

 13. Wat een ontzettend leuke winactie! Ik zou het boeken pakket dolgraag winnen ? Ik deel ze graag met mijn mede fanatieke lees vriendinnen!

 14. Ik kom je blog nu pas tegen (hoe kan dat?) en ben blij dat ik het gevonden heb. Waag maar meteen een kansje! Als docent op een middelbare school lees ik graag YA en veel leerlingen natuurlijk ook. Als ik win ga ik de boeken ook zeker doorgeven aan mijn leerlingen 🙂

 15. Wat gaaf! 13 boeken nog wel… Vind jeugdboeken en YA erg leuk om te lezen.
  Èn heb net mijn laatst gekochte boek uit en nog geen nieuwe kunnen kopen, dus….??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.