Win jij 13 YA-boeken op vrijdag de 13e?


Vrijdag de 13e een ongeluksdag? Welnee! Misschien win jij wel dit verrassingspakket met 13 Young Adult-boeken!  En nee, je hoeft geen ‘young adult’ te zijn om mee te mogen doen, ik ben zelf als 30-plusser ook gek op deze boeken.  Lees gauw hoe je meedoet:

Winnen!
Wat moet je doen om kans te maken op dit mooie boekenpakket met YA’s?

De winactie is afgelopen! Bedankt voor het meedoen allemaal! Gefeliciteerd Heleen! 

 • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
 • De winactie delen is lief!
 • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht met een geldig mailadres
 • Je reageert vóór vrijdag 13 september, want dan neem ik contact op met de winnaar
 • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar
 • (Alleen adressen in Nederland ivm verzendkosten, sorry! Of je moet de verzendkosten willen aanvullen!  )

Succes!
-X-Judith

P.S.: Van de winacties die ik houd en die ik zelf verstuur (zoals deze), betaal ik de verzendkosten van het geld wat er binnenkomt via het Bol.com Partnerprogramma. Dus als jullie via een Bol.com advertentie op mijn site een bestelling doen bij Bol (hoeven geen boeken te zijn!), krijg ik een kleine vergoeding en kan ik weer nieuwe winacties organiseren.

242 thoughts on “Win jij 13 YA-boeken op vrijdag de 13e?

 1. Super leuk, ik doe graag mee! Ik houd wel van het bijgeloof rondom vrijdag de 13e. Of het inderdaad een ongeluksdag is, denk het niet 😛

 2. Ook ik loot graag mee ! Eerder las ik altijd alleen maar YA, tegenwoordig ook veel thrillers. Maar zou erg leuk zijn om me weer op een stapeltje YA te richten ? leuke winactie !

 3. Mijn 2 dochters zijn sinds kort ya-boeken aan het lezen en verslinden ze gewoon. Daarom doe ik graag mee aan deze actie. Voor mijn 2 pubers. Top actie! Een nu vingers???????????? ?

 4. Dit zou super gaaf zijn! Ik lees, ook als 30er?, graag YA boeken. Aangezien ik ze toch niet allemaal tegelijk kan lezen, kunnen twee vrienden(YA lovers) ook lekker meelezen..

 5. Oh, dat is wel heel verleidelijk ?
  Ik heb al mijn boeken uitgezocht en in de nieuwe boekenkamer gezet. Romans, thrillers, reisboeken … en een hele wand op kleur. Laat ik nu nog een heel lege plank over hebben. Speciaal voor het genre #youngadult open gehouden
  ❤❤❤

 6. Oeeeeeh Super leuk! Binnenkort ga ik een paar dagen naar Noorwegen en dan heb ik eindelijk na een hele lange tijd weer eens echt tijd om ongestoord te lezen! + de winter komt eraan! super fijn om met een goed boek en een warme chocomelk bij de open haard te lezen!

 7. Hi! Ik volg al langer via ‘feestboek’ 🙂 Ik woon dan wel in België, maar als je nu eenmaal een boekenwurm bent, zoals ik, wil je gerust bijleggen voor de kosten, moest het zijn dat ik de gelukkige zou zijn. Fingers crossed in ieder geval!

 8. Ik lees altijd boeken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik merk dat ik hierdoor veel in mijn hoofd zit en veel bezig ben met de toekomst en groei. Daarom wil ik de Young Adult-boeken winnen.

 9. Mijn dochter wordt over anderhalve maand 13 en ze is echt helemaaal gek van lezen, wat voor boeken dan ook! Hoe leuk zou het dan zijn als ze op haar verjaardag 13 prachtige boeken krijgt om te lezen! Ik zie nu al de smile van oor tot oor op haar gezicht! 😀

  Duimen maarrr….

 10. Oh dat zou super leuk zijn! Niet alleen omdat ook ik als dertigplusser nog van YA-boeken hou, maar ook om uit te kunnen lenen aan de young adults in mijn klassen. Ik graag mee!

 11. Ik lees heel graag YA ,ondanks ik dat al heel lang niet meer ben..en 13 is voor mij geen ongeluksgetal. Er zijn veel lieve jarigen die dag.

 12. Superleuk voor mijn 13 jarige bonusdochter Kimi, ze leest heel graag Young Adult boeken, want ze vinden zichzelf al geen tiener meer, maar een Young Adult tegenwoordig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.