Win jij 13 YA-boeken op vrijdag de 13e?


Vrijdag de 13e een ongeluksdag? Welnee! Misschien win jij wel dit verrassingspakket met 13 Young Adult-boeken!  En nee, je hoeft geen ‘young adult’ te zijn om mee te mogen doen, ik ben zelf als 30-plusser ook gek op deze boeken.  Lees gauw hoe je meedoet:

Winnen!
Wat moet je doen om kans te maken op dit mooie boekenpakket met YA’s?

De winactie is afgelopen! Bedankt voor het meedoen allemaal! Gefeliciteerd Heleen! 

  • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
  • De winactie delen is lief!
  • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht met een geldig mailadres
  • Je reageert vóór vrijdag 13 september, want dan neem ik contact op met de winnaar
  • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar
  • (Alleen adressen in Nederland ivm verzendkosten, sorry! Of je moet de verzendkosten willen aanvullen!  )

Succes!
-X-Judith

P.S.: Van de winacties die ik houd en die ik zelf verstuur (zoals deze), betaal ik de verzendkosten van het geld wat er binnenkomt via het Bol.com Partnerprogramma. Dus als jullie via een Bol.com advertentie op mijn site een bestelling doen bij Bol (hoeven geen boeken te zijn!), krijg ik een kleine vergoeding en kan ik weer nieuwe winacties organiseren.

242 thoughts on “Win jij 13 YA-boeken op vrijdag de 13e?

  1. Wat een leuke actie!
    Ik volg je al een tijdje via Instagram. Ik heb een zoon en dochter die ook graag YA lezen. Als ik win, lees ik de boeken natuurlijk eerst zelf!

    Groetjes, Marjolijn (lit. translations)

  2. Oehlala! ? Zou ik dan eindelijk van mijn bijgeloof afkomen? Nee grapje hoor, zo erg is het niet ? toch sta ik er altijd wel extra bij stil als de 13e op vrijdag valt. Ik doe graag mee! ☺️

  3. Wat een superleuke actie en wat supertof dat jij de verzendkosten regelt. Ik zal bij Bol.com bestellingen voortaan via de advertentie bij jouw site gaan.
    Misschien deze keer vrijdag de 13e een geluksdag voor mij? ???❣

  4. Wat een onwijs mooie actie. Zelf ben ik 41, maar nog steeds dol op young adults. Kiera Cass, Cassandra Clare, Scott Bergstrom, Sarah J. Maas, Stefanie Garber, etc zijn een aantal van mijn favoriete schrijvers, maar ik heb er veel meer in de kast staan.

  5. Wat een geweldige actie en ik doe heel graag mee. Tja ik hoor inmiddels bij de bejaarden met mijn 76 jaar maar lees nog steeds erg graag Young Adult boeken. Misschien is vrijdag de dertiende juist wel een geluksdag voor me….:-) En ja, heb ik ze gelezen, mijn schoondochter kan ik er ook een plezier mee doen.

  6. Stuiterdestuiter! Wauw! Wat een gave actie is dit! Met mijn 45 jaar ben ik gek op YA boeken, dus ik doe meer dan graag mee. En het mooi is, dat mijn oudste zoon ze ook graag leest, dubbel plezier dus!

  7. Wat een gave en bijzondere actie zo op vrijdag de 13e! Heel tof! Ik lees zelf heel graag, daarnaast kan ik mijn zus er ook vast blij mee maken. Fingers crossed!

  8. Ik doe heel graag mee! Ik heb je blog even gevolgd ook en zal het delen op mijn insta 😀
    Ik ben van België maar wil de verzending gerust betalen.
    Echt een super leuke winactie!

  9. Onwijs toffe actie! Ik doe graag mee. Komende vrijdag de 13e is voor ons een bijzondere dag met veel lastige dingen. Zou dit ons wat af kunnen leiden?

  10. Mijn beste vriendin is 23 jaar geleden op 13 september getrouwd (een dag voor ik trouwde….). Zij heeft geen FB, maar is wel boekliefhebster, dus doe ik ook voor haar mee. Waar 2 lezen, hebben 2 onnoemelijk veel plezier!

  11. Wat een gave actie , ik doe heel graag mee. Als ik ze dan uit heb kan ik weer iemand anders blij maken. Heb vriendinnen die net als mij van lezen houden?

  12. Wat een leuke dag om iets te winnen??
    Ik die heel graag mee, ik lees zelfs nog kinderboeken soms ☺️ Ben zeer benieuwd naar de titels!

  13. Wat een leuke actie.
    Ik ben dol op young adult boeken en mijn dochter begint er ook interesse in te krijgen.
    Zou dus echt top zijn om zo’n stapel te winnen.

  14. YA-boeken vind niet alleen ik, maar ook mijn tienerdochters en mijn leerlingen een fantastisch genre om te lezen. Goed te gebruiken voor onze boekpresentaties op school! ??

  15. Zo dat zou ik heel graag winnen, ben geboren op vrijdag de 13e en nu ook as vrijdag 13 september jarig! Hoe leuk zou dit cadeau zijn!

  16. Oh wat spannend! Dat zou leuk zijn, 13 boeken winnen op vrijdag de 13e ?
    Ik volg je op Facebook! Ben trouwens 50+, maar lees ook nog steeds graag jeugdboeken en YA.

  17. Wat een gave winactie! Ik doe heel graag mee, ik woon in België maar zou uiteraard willen bijleggen voor de verzendkosten bij deze leuke actie

  18. Wauw ! Wat een actie! Laat dat geluk maar komen op vrijdag de 13e. Daar kunnen we de schatkamer op school zeker goed mee vullen! Toppie ! #omdatwe❤️vanlezen

  19. Leuke actie?. Hier doe ik graag aan mee. Leuk voor mezelf, maar stiekem hoop ik mijn tienerdochter hiermee enthousiast te krijgen voor het lezen van boeken?

  20. Wow, een hele stapel YA? Ik zeg: Ja! Om zelf te lezen en voor mijn YA hier in huis…hopelijk mag ik deze dan voorlezen aan hem, dan hoeven we geen ruzie te maken over wie welk boek het eerst mag…???

  21. Superleuke actie, ik doe graag mee! Onze dochter leest geen boeken, ze vreet ze. We zijn een beetje door de voorraad heen, de meeste boeken uit de bieb kent ze al. Dus zo’n mooie nieuwe bron van boeken is als een droom voor haar! En ik vind de meeste YA boeken ook leuk voor mezelf. We gaan heel hard duimen voor deze gave prijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.