Win jij 13 YA-boeken op vrijdag de 13e?


Vrijdag de 13e een ongeluksdag? Welnee! Misschien win jij wel dit verrassingspakket met 13 Young Adult-boeken!  En nee, je hoeft geen ‘young adult’ te zijn om mee te mogen doen, ik ben zelf als 30-plusser ook gek op deze boeken.  Lees gauw hoe je meedoet:

Winnen!
Wat moet je doen om kans te maken op dit mooie boekenpakket met YA’s?

De winactie is afgelopen! Bedankt voor het meedoen allemaal! Gefeliciteerd Heleen! 

  • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
  • De winactie delen is lief!
  • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht met een geldig mailadres
  • Je reageert vóór vrijdag 13 september, want dan neem ik contact op met de winnaar
  • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar
  • (Alleen adressen in Nederland ivm verzendkosten, sorry! Of je moet de verzendkosten willen aanvullen!  )

Succes!
-X-Judith

P.S.: Van de winacties die ik houd en die ik zelf verstuur (zoals deze), betaal ik de verzendkosten van het geld wat er binnenkomt via het Bol.com Partnerprogramma. Dus als jullie via een Bol.com advertentie op mijn site een bestelling doen bij Bol (hoeven geen boeken te zijn!), krijg ik een kleine vergoeding en kan ik weer nieuwe winacties organiseren.

242 thoughts on “Win jij 13 YA-boeken op vrijdag de 13e?

  1. Wat een leuke actie, ik doe graag mee.
    En wat je leeftijd ook is, YA-boeken lezen is altijd leuk.
    En als ik ze uit heb, gaan ze naar mijn kleindochters.

  2. Wat een toffe actie! Eens kijken of vrijdag de 13e, naast dat ik veertig jaar geleden op vrijdag de 13e in juli geboren ben, nog meer geluk kan brengen. Ik lees ook nog steeds kinder-, jeugd- en ya- boeken. Eigenlijk gewoon alles.
    Succes met deze actie!

  3. Vrijdag de 13e heeft mij in mijn jeugd ooit veel pech gegeven met een verkeersongeval. Hopelijk brengt het me dit keer geluk!
    Ik maak graag kans op dit mooie pakket!

  4. Wat een leuke actie! Als ik zou winnen, zullen ze (nadat ik ze gelezen heb) naar de schoolbieb gaan! En niks mis met vrijdag de 13e 😉

  5. Leuk, ik die graag mee voor mijn YA dochter Liv èn natuurlijk voor mezelf ;-). Bovendien heb ik, geboren op de 13e, al heel wat vrijdag de 13en overleefd dus dat komt wel goed!!

  6. Hier zou deze (niet meer zo young) adult heel blij van worden, en anders wel mijn dochter die officieel wel in die categorie valt. Ik vind dit ook nog steeds een heel leuk genre om te lezen.

  7. Voor het werk lees ik alleen kinderboeken, in de tijd die over is (ahum…) vooral YA. Heel graag doe ik mee met je winactie en ga flink duimen??

  8. Omg de ultieme prijs voor de YA liefhebber.
    Ik loot heel graag mee. Als ik win kan ik ze samen met mijn dochter lezen.

  9. Ik werd ooit 13 jaar op vrijdag de 13e… en ik was altijd 13e op de klassenlijst op school, 13 volgt me al mijn hele leven en ik ben er trots op… Dit pakket winnen zou natuurlijk geweldig waanzinnig zijn : geluk bij een ongeluk(sgetal) ????

  10. Oh ik doe heeeeeel graag mee !
    Nog niet zo lang geleden dit genre ontdekt als 32 jarig zijnde..
    En ik vind het heerlijk !

  11. Wat een geweldige actie zeg! Ik doe graag mee, ben erg benieuwd welke boeken het zijn ? Ik volg je via Twitter, Facebook en instagram onder de naam femleest of Femke van der Land ❤️

  12. Superleuk, wat een stapel zeg!
    Ik doe graag mee, kan ik samen met mijn dochter lekker lezen (al zal het dan wel een gevecht worden in wiens boekenkast ze mogen staan..hahaha)

  13. Leuk! Deze 30+er is ook gek op YA boeken! Leest toch vaak wat vlotter weg en met 2 jonge kinderen is dat erg fijn! Hoop dat er wat pareltjes tussen zitten die ik kan tippen aan de oudste BSO-kids op mijn werk!

  14. Super leuk !!! Ik doe graag mee met deze super leuke actie.Ik ben 4 maanden zwanger en moet wat rustiger aandoen.Met het slechte weer is het heerlijk om te lezen op de bank met een dekentje en kopje thee.Dit boekenpakket zou heel goed van pas komen erg spannend wat er allemaal tussenzit.

    Groetjes Natascha

  15. Wauw wat een leuke winactie heb je georganiseerd ?! Heerlijke boeken voor als de avonden langer worden. En als ze uit zijn, gaan ze naar de schoolbibliotheek van mijn zoon.

  16. Wow wat een mooie stapel. En dat op vrijdag de 13de. Onze oudste valt onder de young adults!! En is een echt boekenmonster. En ehh het is vast geen probleem om ze samen te delen.. we gaan duimen.?

  17. Wat een leuke actie. Doe graag mee! Ben nog niet heel bekend met ya maar wat ik gelezen heb was altijd erg leuk. Wie weet is vrijdag 13 september een geluksdag ❤?

  18. Ik houd van young adult, er zit vaak zoveel gevoel in. Ik vind het ook mooi om de groei van de karakters te zien.
    Wat een superactie! Ik ga duimen.

  19. Wat een super win actie!! Graag loot ik mee als boekenwurm en dan ga ik ze samen lezen met mijn dochter die onder de young adult categorie valt. We gaan alvast duimen…..

  20. Leuk! Ik ben ook zo’n 30- plusser die nog heel graag deze boeken leest! En vooruit als ze uit zijn mag mijn zoontje ze ook nog lezen of de kinderen uit mijn klas 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.