Winactie: De dag van de doden – Nicci French


Ik mag 2 keer de nieuwste Nicci French weggeven!|
Vanmorgen kreeg ik een heel leuk mailtje: ik mag onder mijn lezers twee exemplaren van De dag van de doden van Nicci French verloten!
Het is het achtste en laatste deel in de spannende Frieda Klein-serie. Wil je weten waar het boek over gaat? Kijk dan hier, op de site van Ambo Anthos. Ik ben jaloers op jullie, want ik heb hem zelf nog niet eens 😉 (ben geloof ik bij woensdag gebleven, dus ik moet nog een keer een serie gaan bingereaden…)

Winnen!
Wat moet je doen om kans te maken?

De winactie is afgelopen! Bedankt voor het meedoen allemaal! Gefeliciteerd Bryan & Marja! Jullie krijgen een mailtje van me.
(Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar)

-X- Judith

84 thoughts on “Winactie: De dag van de doden – Nicci French

  1. Zooo gaaf dit weer, ik wil wel een gokje wagen. En ik reageer altijd binnen het half uur op mijn mails dus dat zit wel goed hoor 😀

  2. Erg mooie boeken altijd spannend en een goed plot. Ik ben erg benieuwd naar dit laatste deel in de Frieda Klein-serie

  3. Mijn moeder heeft alle boeken van Nicci French gelezen en momenteel kan ze wel wat extra afleiding gebruiken nu ze na een nare val niet veel kan doen. Dus ik doe graag voor haar mee aan de winactie.

  4. Leuke winactie wauw fan van Nicci hier dus doe graag mee. Gedeeld op bloglovin en Facebook als saartje Grupping-Ndangi en op pinterest en instagram als wonderbookland.blog en Twitter als @angelsaartje.ik volg je ook op al deze kanalen

  5. Ik doe heel graag mee. De laatste die nog ontbreekt. En dan in een keer de serie gaan lezen. Vele uurtjes leesplezier gewaarborgd.

  6. Oehhh ik doe graag mee! De serie is zoo gaaf! Eigenlijk jammer dat het nu stopt .. ik volg je ook op Instagram ! (Booksbysuus)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.