Winactie: De dag van de doden – Nicci French


Ik mag 2 keer de nieuwste Nicci French weggeven!|
Vanmorgen kreeg ik een heel leuk mailtje: ik mag onder mijn lezers twee exemplaren van De dag van de doden van Nicci French verloten!
Het is het achtste en laatste deel in de spannende Frieda Klein-serie. Wil je weten waar het boek over gaat? Kijk dan hier, op de site van Ambo Anthos. Ik ben jaloers op jullie, want ik heb hem zelf nog niet eens 😉 (ben geloof ik bij woensdag gebleven, dus ik moet nog een keer een serie gaan bingereaden…)

Winnen!
Wat moet je doen om kans te maken?

De winactie is afgelopen! Bedankt voor het meedoen allemaal! Gefeliciteerd Bryan & Marja! Jullie krijgen een mailtje van me.
(Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar)

-X- Judith

84 thoughts on “Winactie: De dag van de doden – Nicci French

  1. O geweldig, eindelijk de ontknoping. Hoewel ik in het begin Frieda niet zo sympathiek vond, ben ik al snel van haar gaan houden, evenals van haar familie en bijzonder gevarieerde vriendenkring. Superspannende serie, niet weg te leggen.

  2. Hele leuke winactie! Ik doe graag mee, want ik heb van alle boeken in de Frieda Klein-reeks heel erg genoten en ben heel benieuwd hoe deze serie gaat eindigen.

  3. Wat een toffe winactie! En dat nog wel midden in je welverdiende vakantie! Vanuit mijn vakantie-adres zeg ik graag: jaaaa ik wil! #heelgraagditboekwinnen

  4. Heel graag maak ik kans op dit slotdeel van de Frieda Klein serie zodat ik ook van dot laatste deel kam genieten 🙂

  5. Oh wat een geweldig gave actie. Ik heb alle delen hier in de kast staan die wachten op dit laatste deel. Daarna ga ik ze heerlijk op volgorde lezen. Waag dus heel graag een kansje. Nu maar heel hard duimen. Dit boek staat al 8 jaar op mijn lijstje.

  6. Maak zeker graag kans omdat ik ook heel deze serie wil!! Judith je hebt dit boek zelf nog niet gelezen..dus ja snap dat je beetje jaloers ben.. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.