Bonus: Feestweek winactie 8: Paaseitjes zoeken in het AMC #biebmiepje5jaar


Het is feest op mijn blog deze week!
Donderdag 22 maart bestond mijn blog alweer 5 jaar en dat vierde ik met een heuse feestweek. Nu dachten jullie dat winactie 7 de laatste was, maar: ik kreeg nog een boek aangeboden om weg te geven… Dus nog een BONUS-winactie!
Het achtste wat ik mag weggeven is een exemplaar van Paaseitjes zoeken in het AMC van Anne Tel, één van de eerste boeken die ik besprak op mijn blog in 2013: 


Waar gaat het boek over?
Stel, je bent een vrouw van dertig. Je woont in Amsterdam, je hebt geweldige vrienden, een prima baan, een nog leukere liefde met wie je samen oud wilt worden en je geniet van het leven. Het geluk lacht je toe, de wereld ligt aan je voeten en alles gaat vanzelf. Je stopt met de pil, want jij en je man willen dolgraag een baby. Dan lopen de dingen anders dan dat je dacht. 90% wordt zwanger in het eerste jaar, jij niet.

Je gaat naar de huisarts en naar het ziekenhuis. Je komt in een traject waar je niet in wilde komen. Er is geen weg meer terug. De ene tegenslag na de andere, je verliest de controle over je leven. Dingen gebeuren waar je geen invloed op hebt. Je vecht totdat je erbij neervalt. En hoe dan verder? Want, wat als het echt niet lukt? Kan je gelukkig worden? Dan gebeurt er van alles tegelijk, een rare samenloop van omstandigheden waardoor je leven nooit meer hetzelfde zal zijn.

Ik las dit persoonlijke verhaal, wat voor mij héél dichtbij kwam, in 2013; meer over het boek en de auteur vind je hier.

Winnen!
De winactie is afgelopen! De winnaar heeft een mailtje ontvangen. Bedankt voor alle reacties!!

-X- Judith

30 thoughts on “Bonus: Feestweek winactie 8: Paaseitjes zoeken in het AMC #biebmiepje5jaar

 1. Lijkt mij een boek waar ik wel iemand voor weet die het heel graag zou willen lezen en er veel in zal herkennen. Zij leest ook veel en graag.

 2. Ik doe graag mee aan deze winactie! De vruchtbaarheidsproblemen in een zorgeloze wereld zullen vast voor veel herkenning zorgen!

  Zou superleuk zijn! 😀

 3. Helaas is het voor dierbaren van mij ook erg herkenbaar. Ik zou graag mee loten voor dit boek. #happyanniversary#5years!!!

 4. 5 jaar alweer?! Jeetje waar blijft de tijd. Van harte gefeliciteerd met je blog verjaardag, ?☕️Doe je hartstikke goed. ?
  Graag doe ik mee. Het lijkt me een geweldig boek:”Paaseitjes zoeken in het UMC “.
  Voor iedereen alvast fijne Paasdagen en veel geluk. ?

 5. Ik maak graag kans op dit boek. Helaas is het een herkenbaar thema m.b.t. meerdere stellen in mijn directe omgeving.
  Ik volg je via Facebook.

 6. In de beste familie s komt dit voor. Wij kennen ook een stel die in dit traject zitten. Voor hun doe ik m n best om dit boek te winnen.

 7. Ik loot graag mee voor dit mooie boek! Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie) en heb daar op je bericht gereageerd, geliked en gedeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.