Feestweek winactie 7: Boekenpakket Boekerij #biebmiepje5jaar

Het is feest op mijn blog deze week!
Donderdag 22 maart bestond mijn blog alweer 5 jaar en dat vier ik met een heuse feestweek! Zeven dagen lang verloot ik iedere dag mooie boeken. Houd mijn blog dus goed in de gaten…
Het zevende en laatste wat ik mag weggeven is een boekenpakket beschikbaar gesteld door Uitgeverij Boekerij! Wat erin zit? Kijk maar mee:


Zij die gaan – Ingar Johnsrud
In een ziekenhuis in Oslo komt hoofdinspecteur Fredrik -Beier langzaam bij kennis. De boosdoeners blijken pijnstillers en alcohol, althans dat is wat de artsen hem- -hebben verteld. Een beproefd recept voor zelfmoord. Maar Fredrik zelf kan zich niets herinneren.
Even verderop wordt een weduwe vermist en in haar huis vindt de politie het stoffelijk overschot van een pas overleden man die meer dan twintig jaar geleden doodverklaard blijkt te zijn. In de tussentijd hebben de ratten in de riolen van Oslo zich gestort op een tweede lijk. Een tragisch verleden verbindt de twee, een verbond dat werd gevormd in de dagen na de val van de Sovjet-Unie. En nu is een in vergetelheid geraakt wapen in de verkeerde handen terechtgekomen – van iemand die zint op wraak en niets meer te verliezen heeft…
Zij die gaan is de tweede thriller met de formidabele Fredrik Beier en Kafa Iqbal in de hoofdrollen.

Het meisje in het bos – Kate Hamer
Ik heet Ruby. Ik woon bij Barbara en Mick. Zij zijn niet mijn echte ouders, maar ze vertellen hoe ik me moet gedragen en wat ik moet zeggen. Ik moet zeggen dat mijn blauwe oog en de blauwe plekken op mijn armen zijn veroorzaakt door een val van de trap. Maar er zijn dingen die ik niet zal zeggen. Ik ga ze niet vertellen dat ik op zoek ga naar mijn echte ouders.
Op Ruby’s dertiende verjaardag komt een wens van haar uit. Het echtpaar dat haar opvoedt blijken niet haar echte ouders te zijn. Dat betekent dat haar echte vader en moeder ergens anders zijn, en Ruby besluit dat ze niet zal rusten voor ze hen heeft gevonden. Ze loopt weg, het bos in, met alleen een koffer in haar hand. Als ze een stel andere kinderen ontmoet, broertjes en zusjes die alleen in het bos lijken te wonen, sluit Ruby zich bij hen aan.
Maar is Ruby wel veilig? Wat is waarheid, en wat niet? Wie probeert haar echt te helpen – en wie is gevaarlijker dan ze ooit voor mogelijk had gehouden?

Als ik aan je denk – Laura Lippman
Luisa ‘Lu’ Brant is de pasverkozen – en eerste vrouwelijke – openbaar aanklager voor Howard County, Maryland, een baan die haar geliefde vader ook vervulde. Ze is intelligent en ambitieus en vestigt haar naam dankzij de veroordeling van een geestelijk gestoorde zwerver die wordt verdacht van het doodslaan van een vrouw in haar eigen huis.
Het proces rakelt nare herinneringen op voor Lu en haar familie, aan de nacht dat haar broer zijn beste vriend redde ten koste van het leven van iemand anders. Omdat hij pas achttien was werd hij vrijgesproken. Nu vraagt Lu zich af of de gebeurtenissen in 1980 wel helemaal zo verliepen als zij zich herinnert. Welke details zijn er in haar jeugd voor haar verzwegen?

Kleine zus – Isabel Ashdown
Nadat ze elkaar zestien jaar lang niet hebben gezien, worden de zussen Jessica en Emily weer met elkaar herenigd. Nu ze hun lastige verleden achter zich hebben gelaten, keert de warmte tussen hen gelukkig terug. Algauw trekt Jess zelfs in bij Emily in haar comfortabele eilandhuis, waar ze woont met haar man en dochtertje Daisy. Pijn en oud zeer maken plaats voor harmonie en familieliefde. Eind goed al goed, zo lijkt het.
Maar als Daisy verdwijnt terwijl Jess op haar past, begint het perfecte leven dat Emily zo zorgvuldig heeft opgebouwd uit elkaar te vallen. Had ze haar zusje wel moeten vertrouwen, na alles wat er in het verleden is gebeurd?

Winnen!
De winactie is afgelopen! De winnaar heeft een mailtje ontvangen. Bedankt voor alle reacties!!

-X- Judith

136 thoughts on “Feestweek winactie 7: Boekenpakket Boekerij #biebmiepje5jaar

 1. Gefeliciteerd met het 5-jarig bestaan van je blog! Wat een prachtpakket met boeken, daar loot ik heel graag voor mee. Ik volg je via twitter en pinterest.

 2. En wat een mooie laatste actie! Prachtig boeken pakket om deze lente van te gaan genieten, stoere verhalen, ik doe graag mee.

 3. Ik maak graag kans op dit mooie thriller pakket! Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie) en heb daar op je bericht gereageerd, geliked en gedeeld.

 4. Hoi Judith,

  Allereerst van harte gefeliciteerd met het 5- jarig bestaan van je blog. Hopelijk blijf je nog jarenlang doorgaan. Altijd super winacties en heerlijke blog.

  Ik meende dat ik hier al aan had meegedaan, maar kan het niet meer terugvinden. Daarom nog maar een keer, voor de zekerheid.

  Voor deze geweldige pareltjes van thrillers, maak ik ontzettend graag kans. Fingers crossed. Mijn handen kriebelen nu al om ze vast te mogen houden.

  Lieve groet,
  Monique

 5. Hele late reactie van mij maar niet minder gemeend. Gefeliciteerd met dit eerste lustrum. Ik loot graag mee. Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.