Hoera! #biebmiepje9jaar (winactie!)


 Hoera! #biebmiepje9jaar
Vandaag bestaat mijn blog alweer 9 jaar! (Op naar de 10! ) Ik ga daarom deze week weer wat boekenpakketten verloten!
Het eerste is een pakket met 9x Kiki van Dijk!  Lees gauw verder om te zien hoe je kans maakt:

Winnen!
Wat moet je doen om kans te maken op dit Kiki-boekenpakket?

Winactie afgelopen! Winnaar Lianne C heeft een mailtje gehad! <3 

 • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
 • De winactie delen is lief!
 • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht
 • Je reageert vóór vrijdag 25 maart, want dan neem ik contact op met de winnaar
 • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar
 • (De verzendkosten zijn dit keer voor mij, maar alleen naar adressen in Nederland, sorry!)

Succes!
-X- Judith

PS: Het lijkt me eigenlijk niet nodig om te melden, maar: de boeken zijn uiteraard niet bedoeld voor verkoop! Doorgeven mag altijd. -X-

PPS: Van de winacties die ik houd en die ik zelf verstuur (zoals deze), betaal ik de verzendkosten van het geld wat er binnenkomt via het Bol.com Partnerprogramma. Dus als jullie via de Bol.com advertentie op mijn site een bestelling doen bij Bol (Hoeven geen boeken te zijn! Koop/bestel die liever bij de fysieke boekhandel!!), krijg ik een kleine vergoeding en kan ik weer nieuwe winacties organiseren.

64 thoughts on “Hoera! #biebmiepje9jaar (winactie!)

 1. Gefeliciteerd met alweer het 9e jaar van je leuke blog!! 🥳 Op naar de 10!!
  Doe graag mee en dit lijkt me prachtig en leuk verjaardags cadeautje voor mezelf..😊

 2. Van harte!!! Ik word 40 jaar, En wat een leuk pakket! Toevallig hoorde ik laatst over deze schrijfster! Dus dit pakket zou zeker leuk zijn als verjaardagscadeautje voor mezelf!

 3. Gefeliciteerd!. Op naar de 10 jaar!.
  Ik vier dit feest graag met je mee hoor!. Maak graag kans op dit boekenpakket.
  Mijn zonen lezen helaas niet graag, maar weet je wat ze leuk vinden? Als ik hardop lees 🙂 !. Zo heb ik al diverse boeken compleet aan hun “voorgelezen” op de vele corona-avonden dat ze geen zinnen hadden in gamen of tv kijken.
  Natuurlijk hebben ze zo hun favoriete genres en die van Kiki van Dijk past perfect in een van de genres die ze te gek vinden!. Nee, geen romans, maar boeken met spanning en sensatie is wat ze aantrekt.
  Zou leuk zijn weer vele avonden samen op de bank door te brengen met een goed verhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.