Hoera! #biebmiepje10jaar – Winactie: De laatste beer


 Hoera! #biebmiepje10jaar
Het is mijn 10e blogverjaardag!  En om dat te vieren heb ik in samenwerking met allemaal lieve uitgeverijen een aantal winacties georganiseerd! Een heuse win 10-daagse!
Als 2e winactie mag ik met dank aan Uitgeverij Volt een exemplaar van het jeugdboek De laatste beer van Hannah Gold verloten:


Winnen!
Wat moet je doen om kans te maken op De laatste beer?

Winactie afgelopen! Winnaar Marjolein vdA heeft een mailtje gehad!

 • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
 • De winactie delen is lief!
 • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht
 • De winactie loopt één dag, dus ik neem vrijdag 24 maart contact op met de winnaar
 • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 2 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar

Succes!
-X- Judith

38 thoughts on “Hoera! #biebmiepje10jaar – Winactie: De laatste beer

 1. Oeh, ik waag een kansje voor deze mooierd! Want deze moet natuurlijk ook in de Schoolbieb! Nogmaals van harte met deze prachtige mijlpaal! Hashtag goals…. Lievs! Margreet

 2. Gefeliciteerd met je blog-verjaardag! Ik ben heel benieuwd naar dit boek; al veel moois over gelezen! Ik doe dus graag mee!

 3. Allereerst van harte gefeliciteerd natuurlijk! Ik vind het echt een prachtige kaft. Lijkt me een heel mooi boek voor ons zoontje.

  1. Ik doe graag mee voor mijn dochter die gisteren te horen kreeg dat haar allerliefste Overgrootmoeder er niet meer is.

 4. Jaaaa, ik loot heel graag mee! Ik lees heel veel kinderboeken, omdat ik voor groep 8 sta en met mij collega heel veel aan het promoten ben. Super gaaf als deze de collectie kan uitbreiden! 🍀🤞🏼💥

 5. Wow! Heel graag doe ik mee! Dit lijkt me echt een prachtig boek, met natuurlijk goede boodschap. Mijn zoontje heeft op vakantie in Roemenië een beer in het wild gezien en sindsdien is hij gek van alles wat met beren te maken heeft. Bovendien is zijn naam Dalmar, ontdekker in het Somalisch, en dus spreekt een avontuurlijk boek vol avonturen over de gehele wereld hem zeker aan. Het lijkt me dus super leuk om hem met dit boek te verrassen. Ik volg je blog en ik volg je op Instagram (@iminanas_). Zal je actie zeker gaan delen!

 6. Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag! Op naar de volgende 10 jaar!
  Ik doe heel graag mee, dit boek lijkt me prachtig ❤️

 7. Ik doe heel graag mee! Zoveel leuke dingen over gehoord 🥰 en super leuk om mijn meisje voor te lezen als ze wat ouder is🥰

 8. Gefeliciteerd met je jubileum! Wat een fijn boek om cadeau te geven. Dit lokte al naar me toen ik vorig jaar in Londen was. Maar ja, er zoveel moois… Ik zou het heel graag willen lezen!

 9. Uiteraard gefeliciteerd, hopelijk mag ik die 10 jaar ook aantikken! Dit jaar wordt jaar 6, dus komt vast goed…

  En dit jaar heb ik een challenge, 52 kinderboeken lezen… daar zou deze perfect in passen ❤️

  Liefs Eline

 10. Gefeliciteerd! Wat een toffe actie. Hier doe ik graag aan mee. Dan kan ik het boek eerst zelf lezen en daarna de kinderen in mijn klas er blij mee maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.