Raad eens hoeveel ik van je hou – sticker- en kleurboek


De boeken
Hazeltje en Grote Haas spelen het hele jaar door.
Met de stickers in dit boek kun jij in alle seizoenen spelen en leer je van alles over kleuren, tellen, geluiden en meer.
Een hartverwarmend boek over eerste begrippen, van de makers van Raad eens hoeveel ik van je hou. ”

Liefde is vol kleuren!
Ga mee de natuur in met Hazeltje en Grote Haas.
Geniet van de mooie woorden en tekeningen uit de wereld van Raad eens hoeveel ik van je hou, om in te kleuren en met stickers te versieren.”


Stickerdoeboek
“Gebruik de stickers achter uit het boek om alle bladzijden af te maken.”
In dit stickerdoeboek komen de seizoenen voorbij, geluiden, dieren, kleuren en tellen. Met behulp van de stickers maak je de bladzijdes af; je plakt de dieren erop die de geluiden maken die erop staan, of je plakt de stickers met de juiste kleuren op de juiste plek, of je maakt een kleurrijke zomerplek waar Hazeltje kan spelen. Zo is het boek leerzaam en interactief. Welk kind houdt er nou niet van stickers plakken? Er zitten meer stickers in dan je nodig hebt, dus je houdt er ook een paar over om lekker zelf ergens te plakken.
Ik was meteen weer helemaal weg van dit boek, want de Raad eens… boekjes en ik dat is altijd liefde op het eerste gezicht!
Kleine puntjes die ik tegenkwam toen ik met zoonlief aan het plakken was: het was handig geweest als er op de stickerpagina’s een paginanummer had gestaan van waar de stickers bij hoorden en het was fijn geweest als de stickerpagina’s een scheurrandje hadden om ze eruit te halen.


Kleurboek

En dan het kleurboek… Daar was ik nog verliefder op! Wat een onwijs lieve plaatjes! En wat leuk dat er ook teksten in verwerkt zitten! Er zitten pagina’s in met “gewone” illustraties, herkenbaar uit de verhalenboekjes, maar ook pagina’s die wat drukker gevuld zijn en waar patronen in zitten.
Het boek is heerlijk dik en naast al die mooie kleurplaten zitten er ook nog lieve kleine stickertjes achterin!
Het spijt me heel erg voor mijn jongens, maar dit kleurboek geef ik niet uit handen, die hou ik lekker zelf πŸ˜‰Β (en misschien durf ik er niet eens in te kleuren, zo mooi vind ik hem, haha!)

Twee prachtige boeken, goed voor urenlang Raad eens hoeveel ik van je hou doe-plezier! Perfect voor de vakantie die eraan zit te komen! (& niet alleen voor kinderen πŸ˜‰ )

[bol_product_links block_id=”bol_5936b02116c07_selected-products” products=”9200000071825198,9200000071825196″ name=”raad eens” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.