Top 3 april


Het is weer tijd voor een top 3 van de afgelopen maand!
Dit jaar ga ik op de derde van de maand de drie best gelezen recensies en artikelen van de afgelopen maand met jullie te delen. Wie weet haal je er een leestip uit of misschien haalt het je net over de streep om toch dat boek te gaan proberen… Ik ga het opsplitsen in de feitelijke top 3, waar dus ook artikelen in kunnen staan, en in een top 3 recensies.
Benieuwd wat er het meest geliefd was in april? Kijk maar mee:


Top 3 april

 1. Bijna echt gebeurd – Liane Moriarty
  Leuk dat deze recensie over een boek waar ik heel enthousiast over ben ook zo enthousiast bekeken is! (kwam pas 21 april online!)
 2. Top 3 maart
  Lijstjes… 😉
 3. Ragdoll – Daniel Cole
  Een bijzonder mooi uitziend boek, een lekker spannend verhaal.

Wat ik leuk vond om te zien aan mijn statistieken is dat de verslagen van de lunches met Clare Mackintosh en Jane Harper ook veel gelezen zijn (nummer 4 en 5), ik vond het zo bijzonder om mee te maken, hopelijk heb ik jullie een beetje kunnen laten meegenieten!


Top 3 recensies april

 1. Bijna echt gebeurd – Liane Moriarty
 2. Ragdoll – Daniel Cole
 3. Vermiste meisjes – Megan Miranda
  Zo genoten van deze spannende thriller vol mooie woorden! Echt een aanrader.

Ik hoop dat ik jullie weer op ideeën gebracht heb! Op naar een nieuwe maand vol toppers!

-X- Judith

2 thoughts on “Top 3 april

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.