Niet knipperen! – Tom Booth

Hallo daar, wat ben je aan het doen?
Ik doe wie het langst kan staren.

Korte inhoud
Denk je dat je een staarwedstrijdje kunt winnen van een olifant? En van een gorilla, een giraf, een krokodil, of een uil? Of van hen allemaal, en een heleboel andere dieren – tegelijkertijd? Je staat op het punt om dat uit te vinden! Wat je ook doet … NIET KNIPPEREN!
Test je staarvaardigheden in dit interactieve prentenboek.

Naar wie zit je te staren?
Naar dat kindje daar.
Ja, naar jou!

Auteur & illustrator
Tom Booth is an author, illustrator, and art director. Tom attended Hamilton College where he majored in history and mark-making, otherwise known as studio art. After graduating, Tom moved to New York City to begin working for Scholastic, so that he could afford a table for more mark making. Eventually, Tom made enough marks to convince the wonderful publishers at Simon & Schuster that he was ready for his first picture book, Derek Jeter Presents Night at the Stadium, which became a #1 bestseller on Amazon. Currently, Tom lives in Brooklyn with his fiancée, one normal cat named Luna, and one highly unstable cat named Rory.
www.tom-booth.com


Mijn mening
Prentenboeken waarbij de lezer betrokken wordt vind ik altijd erg leuk (en de kinderen zeker!), dus deze sprak direct aan. Mede door de leuke coverafbeelding, want de stijl van deze illustrator vond ik erg aantrekkelijk.

Voordat het verhaal – of eerder spelletje – begint, zie je het meisje al over rotsen klauteren op weg naar een lekker plekje om te gaan zitten.
Klaar voor de start? Af!
Dan begint het staarspelletje. Ze kijkt de lezer de hele tijd aan, zonder te knipperen… Allerlei dieren komen haar gezelschap houden en doen mee aan het staarspelletje. Je mag niet knipperen!
Wie zal het spelletje winnen? Zij, een van de dieren, of jij?

Niet knipperen! is een heel vrolijk en grappig interactief prentenboek, vol frisse illustraties. Hoe leuk is het om een spelletje te spelen met figuren uit een prentenboek? Niet gewonnen? Dan begin je toch gewoon opnieuw! Een fantasierijk geheel!

Niet knipperen!
ISBN 9789000352357 – Uitgever: Van Goor – 40 pagina’s – Verschenen: maart 2017 – Originele titel: Don’t blink! – Vertaald door: Rindert Kromhout

[bol_product_links block_id=”bol_58f8a7e625824_selected-products” products=”9200000070999611″ name=”knipperen” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

One thought on “Niet knipperen! – Tom Booth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.