Winactie: Zand erover #biebmiepje3jaar

Zand erover
3x kans op een exemplaar van Zand erover

‘Ik heb alles verpest in Rotterdam. Toen mijn tante Nel overleed, kwam ik hier met mijn moeder haar huis opruimen en dacht ik… ik blijf.’

Eind februari was ik bij de gezellige boekpresentatie van Zand erover van Elsbeth Witt. Vlak daarna las ik het boek en wat heb ik daarvan genoten! Romantiek en humor en het speelt zich af op een hele fijne locatie: Vlieland. Ik wil er nu zelf ook heel graag heen 🙂
In mijn recensie schreef ik: “Zand erover is romantisch, humoristisch en herkenbaar. De hoofdpersoon zou zo een vriendin van je kunnen zijn, of je zou het zelf kunnen zijn.”

Nieuwsgierig geworden? Ik mag ter ere van mijn 3e blogverjaardag van Xander Uitgevers 3 exemplaren verloten! Dus doe gauw mee!

Boekpresentatie Zand erover
Winactie
Wat moet je doen om kans te maken?

 • uiteraard volg je mijn blog via één van de mogelijke manieren
 • je laat een reactie achter onder dit blogbericht met een geldig e-mailadres
 • in die reactie laat je me weten waarheen jij zou vluchten als je een frisse start zou willen maken
 • delen van de actie is niet verplicht, maar wel lief
 • je reageert uiterlijk vrijdag 1 april, zaterdag 2 april neem ik contact op met de winnaar
 • ben je de winnaar? reageer dan aub uiterlijk 4 april op mijn mail

De winactie is afgelopen! Wat een fijne “vlucht”plekken noemden jullie allemaal!
De winnaars zijn Ine, Anna en Mijke, zij hebben een mailtje ontvangen.

-X- Judith

78 thoughts on “Winactie: Zand erover #biebmiepje3jaar

 1. Gefeliciteerd met je 3e blogverjaardag! Als ik moest vluchten zou ik naar Maastricht gaan. Heb er jaren gewoond en kom er ieder jaar nog een weekje. Genieten van wandelen in de prachtige omgeving, van de terrasjes en ALTIJD vaste prik: snuffelen naar boeken in de Dominicanerkerk en bij de Boekenwurm…mmm heb er nu al zin in!

 2. Ik zou vluchten naar een mega grote stad om onder te duiken in de menigte, Istanbul lijkt me wel geschikt.

 3. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Genoten van haar Barista!-trilogie en benieuwd naar dit nieuwe boek!
  Voor een frisse start zou ik het liefst naar een land (kan ook binnen Nederland) vluchten waar ik de taal al van versta (het liefst ook spreek, maar dat komt dan weer sneller), ergens waar je je thuis kunt voelen en veilig, want voor een nieuwe start is er waarschijnlijk een reden waarom je vertrekt.

 4. Als ik een nieuwe start wil maken vlucht ik naar een waddeneiland , lijkt me heerlijk om daar te wonen ..
  Als je me 10 jaar geleden had gevraagd zou ik naar de bergen gaan net als Heidi , maar nu met mijn hoogtevrees doe ik, dat maar niet meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.