Winactie: Zand erover #biebmiepje3jaar

Zand erover
3x kans op een exemplaar van Zand erover

‘Ik heb alles verpest in Rotterdam. Toen mijn tante Nel overleed, kwam ik hier met mijn moeder haar huis opruimen en dacht ik… ik blijf.’

Eind februari was ik bij de gezellige boekpresentatie van Zand erover van Elsbeth Witt. Vlak daarna las ik het boek en wat heb ik daarvan genoten! Romantiek en humor en het speelt zich af op een hele fijne locatie: Vlieland. Ik wil er nu zelf ook heel graag heen 🙂
In mijn recensie schreef ik: “Zand erover is romantisch, humoristisch en herkenbaar. De hoofdpersoon zou zo een vriendin van je kunnen zijn, of je zou het zelf kunnen zijn.”

Nieuwsgierig geworden? Ik mag ter ere van mijn 3e blogverjaardag van Xander Uitgevers 3 exemplaren verloten! Dus doe gauw mee!

Boekpresentatie Zand erover
Winactie
Wat moet je doen om kans te maken?

 • uiteraard volg je mijn blog via één van de mogelijke manieren
 • je laat een reactie achter onder dit blogbericht met een geldig e-mailadres
 • in die reactie laat je me weten waarheen jij zou vluchten als je een frisse start zou willen maken
 • delen van de actie is niet verplicht, maar wel lief
 • je reageert uiterlijk vrijdag 1 april, zaterdag 2 april neem ik contact op met de winnaar
 • ben je de winnaar? reageer dan aub uiterlijk 4 april op mijn mail

De winactie is afgelopen! Wat een fijne “vlucht”plekken noemden jullie allemaal!
De winnaars zijn Ine, Anna en Mijke, zij hebben een mailtje ontvangen.

-X- Judith

78 thoughts on “Winactie: Zand erover #biebmiepje3jaar

 1. Dit boek ben ik heeeel benieuwd naar. Heb erg genoten van haar Barista serie! Gefeliciteerd met je 3 jarig jubileum! Als ik opnieuw zou beginnen zou ik naar Australië gaan. Het leven lijkt me daar relaxter met veel mooi weer, kampvuren op het strand, weekenden kamperen. Alleen mijn familie zou ik zooo missen. Maar dromen mag…

 2. Wat een heerlijk boek lijkt me dit. Daar ik zelf uit Rotterdam kom hoop ik sommige omschrijvingen te herkennen van de stad. Als ik zou vluchten voor een nieuwe start zou ik denk naar Texel vluchten voor mij enigszins bekend maar ver genoeg om geen bekenden tegen te komen. Ben zelf nog nooit op Vlieland geweest helaas.

 3. Gefeliciteerd met je jubileum. Wat een toffe winacties allemaal. Ben erg benieuwd naar dit boek. Ben zelf nog nooit op Vlieland (of de andere waddeneilanden) geweest, maar staat al jaren op mijn lijstje. Als ik ergens een frisse start zou willen maken zou het waarschijnlijk ergens in de VS worden, mijn favoriete vakantiebestemming, waar ik me altijd direct thuisvoel en waar zoveel te beleven is.

 4. Zou met een heerlijke warme kop koffie (geïnspireerd door de drie Barista-boeken) op midzomernacht binnen de poolcirkel willen zitten om te ervaren hoe het is om de zon niet onder te zien gaan. Staat al heeeel lang op mijn wensenlijstje.

 5. Weer een mooie actie, ik zou vluchten naar Borculo de plek waar mijn moeder heeft gewoond. Als ik daar ben voelt het als thuis komen al ben ik altijd zoekende naar dingen van mijn moeder, welke 33 jaar geleden is overleden vinden zal ik ze niet maar het gevoel is daar gewoon…..

 6. Dit boek staat hoog bovenaan mijn verlanglijstje dus graag doe ik mee. De baristaserie was geweldig dus nu superbenieuwd naar dit boek. En Vlieland heeft ook mijn hart gestolen dus dat komt helemaal goed uit. Vlieland is een geval op zich. Alsof de tijd heeft stil gestaan daar, zo mooi!
  Als ik zou wegvluchten zou ik uiteindelijk tocht Haarlem kiezen. Zoveel historie, karakter, mooie huizen en geweldige winkels (H. De Vries boeken;-))
  Maar wel met regelmatig een weekendje Vlie. ❤️

 7. Ik ben heel erg benieuwd naar dit boek, zeker na jouw leuke review. Als ik opnieuw zou moeten beginnen dan zal dit ergens in zuid-Limburg zijn. Ik heb daar altijd zo’n heerlijk vakantie gevoel. Je waant je in het buitenland maar bent lekker in ons eigen kikkerlandje.

 8. Gefeliciteerd!
  Even heerlijk uitwaaien op het strand, gewoon in ons eigen landje. Daar zou ik heen gaan voor een letterlijke en figuurlijke frisse start.

 9. Vooreerst Hartelijk gefeliciteerd met uw driejarige verjaardag, dit betekent dat u het heel goed doet. Dat maakt u en ons gelukkig door het blijkbaar prachtige boek dat hiervoor wordt geschonken door Xander uitgevers. Ik ben Belgische en moest ik vluchten om opnieuw te kunnen beginnen dan zou ik in de Voerstreek neerdalen. Hele mooie natuur en vooral rustig en stil en verscholen in een klein pittoresk huisje volgepropt met boeken en aan de rand van een bos met uitzicht op de glooiende weilanden wat het zicht zowat op oneindig plaatst. Dan zou dit boek heel goed passen in het plaatje en als statement worden gebruikt. Ik zie mijzelf reeds voor mij, zittend in een zeer comfortabele stoel, een lekker geurende tasje koffie, een chocolaatje en dit boek lezend. Meer moet het voor mij niet zijn. Ik wens u nog heel veel succes en een leuk paasweekend.

 10. Als ik een frisse start zou moeten maken zou ik naar New York gaan. Ik ben daar 1 keer geweest en heb mijn ogen uitgekeken. Wat een stad!

 11. Dit lijkt me echt een geweldig boek, als ik zou vluchten zou ik naar Deventer gaan. Daar woont familie van mij een toen ik er laatst op visite was vond ik het geweldig! ♡

 12. Ik ga direct naar een land waar geen internet of wifi mogelijk is. Niet direct weet je dan de ellende in de wereld en dat maakt alles toch een stuk rustiger!

 13. 3 jaar alweer! Van harte! Op naar nog veel meer mooie blogverjaardagen….

  Mijn grote liefde wilde graag in Israel wonen permanent en zo ben ik hem kwijt geraakt. Groot op de muur in het huis wat ooit van ons samen was hangt de tekst ‘home is where my heart is’. Altijd dacht ik dat ik thuis was waar hij was. Langzaamaan ben ik nu aan het thuiskomen en zijn mijn hart en mijn huis weer samen. Ik ga dus nergens (meer) heen en blijf lekker thuis. ?

 14. Waar ik heen zou gaan om een nieuwe start te maken? Ik denk een reis om de wereld, kijken hoe de verschillende mensen leven en waar ik me bij thuis zou kunnen voelen. 🙂

 15. Wat een leuke actie weer. Doe natuurlijk mee om het drie jarig bestaan te vieren. Ik zou naar het eiland Schiermonnikoog gaan, prachtig daar.

 16. Gefeliciteerd met je jubileum!

  Als ik opnieuw zou moeten beginnen, zou dat in een land zijn waar ik eigenlijk geboren had willen worden…aangezien ik niet gemaakt ben voor de weersomstandigheden in Nederland (en mijn ouders eigenlijk ook niet, hadden zij voor mijn geboorte hun hart gevolgd, dan was ik er wrs ook geboren…helaas ontdekte zij het eiland pas jaren na mijn geboorte en zijn er ook niet meer weg te slaan (voor lange vakanties)). Ik zou dus naar Curacao vertrekken. Ben er 1x geweest en het voelde als mijn thuis. Het weer was er heerlijk, de mensen vriendelijk… Het gevoel dat alles kan en mag. Heerlijk! En natuurlijk betalen met de gulden 😉

 17. Ik zou naar een ander land gaan zoals Australië en een andere identiteit aan nemen. Helemaal een frisse start 🙂 en een nieuwe uitdaging zodat het leuk blijft en ik geen heimwee krijg

 18. Gefeliciteerd met je 3 jaar! Ik volg je al op veel social media ?
  Een frisse start is iets waar ik serieus over na aan het denken ben de laatste paar weken. Ik zou heel graag naar Apeldoorn willen verhuizen, daar heb ik al familie wonen, dus echt een frisse start is het niet, maar het is wel één van mijn favoriete steden. Ook zou ik graag naar Amerika willen, een land waar ik ook heel dol op ben. Maar ook daar ken ik een aantal mensen dus dat telt ook niet helemaal haha!

 19. Gefeliciteerd! 🙂

  Leuke actie, ik heb de Barista!-boeken met veel plezier gelezen.

  Ik zou met mijn hond naar Schotland vluchten. Ik heb er vorig jaar een rondreis gemaakt en vind het een prachtig land. Tussen de bergen, lochs en rotsen zou ik mijn rust wel kunnen vinden.

 20. Leuke winactie! Ik loot graag mee. Ik volg je waar ik maar kan. Ik zou vluchten naar een mooi tropisch eiland. Lekker warm, knus onder een palmboom met een goed boek.

 21. Ik zou zeker willen vluchten maar heb geleerd dat je problemen je dan toch achtervolgen totdat je ze verwerkt of een plekje hebt gegeven. Even afstand nemen daar in tegen werkt wel. En dan ga ik het liefste de bergen in, rust en ruimte om me heen en in mijn hoofd dan!

 22. Allereerst gefeliciteerd met je 3e blogverjaardag!

  Ik doe graag mee aan deze winactie.De vorige boeken van Elsbeth Witt vond ik geweldig dus ik ben reuze benieuwd naar deze.

  Een frisse start….het liefst door lekker uit te waaien op het strand.De wind door je haren, zand (erover 😉 ) in je schoenen en bij mooi/warm weer heerlijk op je blote voeten door het water lopen…..

 23. Wat een hoop leuke acties! 🙂 Als ik zou moeten ‘vluchten’ zou ik of de randstad kiezen (ik kom uit het zuiden en woon nog steeds vrij zuidelijk, dus Randstad is ver en wss ‘anders’ genoeg dan ik gewend ben), of, als ik het echt beu ben en alle banden wil verbreken met Nederland: naar Amerika. Ik spreek de taal dus kan daar denk ik goed rondkomen,en ’t lijkt me ook gewoon super vet om eens naar Amerika te gaan, dus why not 😉 Lekker de drukte in, hoewel ik het ‘rustieke’ karakter van Vlieland ofzo ook wel zou kunnen waarderen, denk ik.

 24. Leuke actie! Dit lijkt me een heel leuk boek. Ik zou teruggaan naar mijn familie waar ik nu zo’n drie kwartier vandaan woon. Zou niet zomaar naar een hele andere, vreemde plek kunnen gaan. Moet wel iets vertrouwds om me heen hebben.

 25. Als ik zou vluchten zou ik naar Portugal gaan. Ikben daar vorig jaar voor het eerst op vakantie geweest en heb mijn hart verloren aan dat mooie rustige ontspannen grandioze land

 26. Heb je recensie gelezen en mooi geschreven. Dit was echt dé zin die mijn aandacht trok.. Fien had wat mij betreft alleen mogen eindigen met de andere man… Nu ben ik wel héél nieuwsgierig welke man jij bedoelt. Lijkt me een mooi feel good boek om te lezen!

 27. Hoi Judith, gefeliciteerd met de verjaardag van je blog. 3 jaar alweer. Op naar de 5.
  En dan weer zo’n mooie winactie.
  Voor een frisse start zou ik naar de Noordpool gaan. Fris zeker, maar een nieuwe start…och je moet er maar zin in hebben. Ik heb het best naar mijn zin zoals het nu is.

 28. een nieuwe start….. ik weet het niet, in ieder geval wel met mijn man, kinderen en kleinkind in de buurt, waar maakt dan niet zo veel uit.

 29. Wat een fijne winactie, het lijkt me een erg leuk boek. Ik weet even niet meer of ik al gefeliciteerd had, anders bij deze van harte gefeliciteerd met je 3e blogjaardag!
  Als ik een nieuwe start zou maken, dan zou dat waarschijnlijk juist Rotterdam zijn. Als ik in Rotterdam heb gelogeerd en ik weer terug naar Zuid-Limburg moet, dan moet ik hier weer heel erg wennen. In Rotterdam kijkt niemand op of om als ik langs kom, ze zijn daar erg open minded. Hier in Limburg ben ik altijd een beetje “die rare”.

  Ik was al volger via FB (Tamara Mara Großmaul), Twitter&Instagram (@paramara1982) en BL en ik heb geretweet en gedeeld.

 30. Ik zou nergens heen vluchten want ik ben precies op mn plekje! ? There’s no place like home en mensen die willen vluchten vergeten dat soms. Zou je écht alles kunnen en willen achterlaten? Je hoofd neem je uiteindelijk altijd met je mee en je probleem zit meestal daar. Ik wil dit boek graag lezen!

 31. Vluchten voor een frisse start, liever thuis toch maar want ik heb katten en die moeten wel meekunnen, ga het huis niet verlaten zonder hen (bij brand enzo moet ik weten dat ze ook mee kunnen anders ga ik nog niet het huis uit).

 32. Wat een heerlijk boek lijkt me dit! Het grappige is dat ik ook naar een Waddeneiland zou ‘vluchten’. Sowieso kom ik hier graag om sommige gedachtenspinsels te overpeinzen en mijn hoofd lekker te laten uitwaaien. Ik merk dat ik hier eens in de zoveel tijd heel veel behoefte aan heb! Ik ben erg benieuwd waar dit verhaal me mee naar toe zou nemen (jaaaa, Vlieland, maar de loop van het verhaal, ha!). Ik volg je via bloglovin’!

 33. Vluchten hoeft niet meer, ik ben waar ik wezen wil, in het mooie Zeeland 🙂

  Frisse start in mijn hoofd zou soms wel welkom zijn maar daar hoef ik mijn hele hebben en houden niet voor in te pakken 😉

  Ik maak graag kans op dit jubileumboek en nogmaals gefeliciteerd!

 34. Weer zo’n toffe winactie! Ik vond haar Barista!-serie heel leuk en ben ook heel benieuwd naar Zand erover! Als ik een frisse start zou willen maken, zou ik denk ik uit gaan waaien aan de kust. Neus in de wind, blik op oneindig, zo moeten je gedachten wel op een rijtje kunnen komen! En daarna toch lekker weer terug naar huis.

 35. Ik zou naar het binnenland van Suriname vluchten ik ben daar 17 jaar geleden geweest om op familie bezoek te gaan van mijn vaderskant, ik zou ontzettend graag terug willen maar niet naar de stad maar echt in de jungle, de rust die je daar vind is echt geweldig, hangmat, gekoeld drankje en een goed boek natuurlijk!
  Ik heb geen social media maar ik kom iedere dag trouw op je blog (je staat in me favorieten lijst 😉

 36. Naar de Plitvice meren…zo mooi ! Water genoeg, zon genoeg en heerlijk genoeg ! Ook om een boek mee naar toe te nemen…. 😉

 37. Ik zou naar Italie gaan om helemaal opnieuw te beginnen. Maar dat zou dan ook echt opnieuw beginnen zijn omdat ik ook de taal zou moeten leren!. Maar verder is dat een prachtig land met erg lieve mensen en heerlijk eten natuurlijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.