Hoera 500 likes op FB! Win: Sky & Faye en Sean

Winnen!
Hoera! Ik heb afgelopen week de 500 likes gehaald op mijn biebmiepje Facebook pagina! Een mooie mijlpaal, dus een mooi moment om een cadeautje weg te geven. In samenwerking met Uitgeverij Ellessy mag ik Sky van Ellen Lina en Faye en Sean van Marina Folkers weggeven. Dus als je wint, krijg je alle twee de boeken!

Waar gaan de boeken over?

Sky
Sky

“De tweeëndertigjarige Elisa Verhaag is op haar zestiende moeder geworden van Sky. Het moederschap gooide haar leven behoorlijk overhoop, zeker omdat ze niet kon rekenen op enige steun van haar vriend Julian Sanders. Hij verliet hen toen Sky drie maanden oud was. Sky groeit op tot een eenzaam meisje, worstelend met haar grote intelligentie en sociale isolement. Wanneer ze een online vriendje krijgt, raakt ze geïnteresseerd in de relatie van haar vader en moeder. Ineens wil ze informatie over Julian en pubert ze erger dan ooit. Elisa voelt dat ze de grip aan het verliezen is. Alles wat ze achter zich had gelaten, wordt weer overhoop gehaald. Wanneer Sky uiteindelijk contact zoekt met Julian en dit niet gaat zoals ze had gehoopt, loopt de situatie uit op een regelrechte nachtmerrie. Elisa komt er al snel achter dat dit niet alleen aan Julian te wijten is. Sky’s mentrix komt met een schokkende onthulling. Het brengt Julian hoe dan ook weer terug in Elisa’s leven en de verschillen tussen hen blijken inmiddels groter dan ooit.”

Ik heb dit geweldige boek gelezen en ben er helemaal weg van! Mijn recensie vindt je hier.

Faye en Sean
Faye en Sean

“Wanneer Faye tien jaar is, wordt ze door de ondoorgrondelijke Sean gered. Ze verklaart hem tot haar persoonlijke held. Als zij volwassen wordt gaat ze op zoek naar zichzelf en de liefde. Maar staat haar vriendschap met Sean hierbij niet in de weg? Sean heeft een moeilijke jeugd en alleen muziek houdt hem op de been. Dan komt de onhandige Faye in zijn leven en mede dankzij haar maakt hij zijn dromen waar. Maar durft hij ook te gaan voor wat hij het liefste wil in zijn leven?”

Wat een mooie cover hè? De korte inhoud vind ik ook erg aantrekkelijk! Dit boek ga ik nog lezen, mijn recensie komt in januari online.

Winnen!

Hoe maak je kans op het winnen van deze twee mooie boeken?

Winactie afgelopen!

  • Aangezien het gaat om het vieren van mijn 500(+) likes op www.facebook.com/biebmiepje is het natuurlijk een voorwaarde dat je mijn pagina leuk vindt.
  • Je vindt het vastgezette bericht van de winactie op Facebook leuk en laat onder dat bericht een reactie achter, zodat ik zeker weet dat je kans wilt maken. (dus op Facebook reageren, niet hier!)
  • Alleen Nederlandse adressen svp 🙂
  • De winactie loopt tot en met donderdag 31 december, op 2 januari zal ik de winnaar bekendmaken.

-X- Judith

0 thoughts on “Hoera 500 likes op FB! Win: Sky & Faye en Sean

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.