Ik ga op vakantie en neem mee…

 Deze stapel in ieder geval! Wie weet wordt er nog stiekem wat aan toegevoegd 😉 Moet toch genoeg leesvoer hebben voor een weekje Center Parcs 😀

Ik hou ook op mijn blog even een weekje vakantie, dus graag tot over een week!

-X- Judith

0 thoughts on “Ik ga op vakantie en neem mee…

  1. Fijne vakantie en inderdaad liever teveel dan te weinig! Ik ga zelf in juli een weekje naar Texel, met de auto, dus dan neem ik ook net zoveel boeken mee zodat ik in elk geval niet te weinig heb haha.

  2. Wanneer ik moet inpakken voor een kort verlof ben ik blij dat ik ondertussen een ereader in mijn bezit heb. Anders moest ik net als jij één dik boek per dag voorzien en dankzij die aanwinst weegt mijn bagage plots een pak minder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.