Mini-recensie: Lieve mama – Esther Verhoef

Ik weet dat ik even blogvakantie zou houden, maar ik wil toch even een mini-recensie met jullie delen 🙂

Ik lees net Lieve mama van Esther Verhoef uit, gisteravond in begonnen, het is dat mijn beperkte nachtrust zo ontzettend kostbaar is, anders was ik doorgegaan tot hij uit was! De korte inhoud lees je hier. Aangezien het geen recensieboek was lag hij al een tijdje op mijn to read stapel te wachten en nu gunde ik me er eindelijk de tijd voor.

Wat een geweldige thriller heeft Esther Verhoef weer geschreven! Een echte pageturner. Spannend van begin tot eind. Je denkt te weten hoe het zit, maar wordt toch nog verrast. Wow! Ik zou zeggen: lees dat boek! 😀

Dit moest ik even kwijt 😉

 

Degenen die het boek gelezen hebben weten waar dit voor staat 😉

 

2 thoughts on “Mini-recensie: Lieve mama – Esther Verhoef

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.