Blogtour: Ga voor mij – J. Lynn + winactie!

 

Ga voor mij
Samenvatting
“Jase had een heleboel voor mij betekend de afgelopen drie jaar, zonder dat hij of de rest van de wereld dat wisten.”

Teresa, bijna 19, was danseres op hoog niveau, tot ze geblesseerd raakte. Nu staan al haar toekomstdromen op een laag pitje. Tot haar knie weer sterker is en ze weer naar de dansopleiding kan gaat ze naar dezelfde universiteit als haar broer Cam. Wat betekent dat ze daar ook zijn vriend Jase tegen het lijf loopt, de jongen waar ze stiekem al een tijd verliefd op is. Maar hij is haar broers beste vriend en zij gaat binnenkort toch weer weg van de universiteit, dus hoe zou het wat kunnen worden tussen hen? Daarnaast blijkt Jase ook een geheim te hebben wat een mogelijke relatie alleen maar moeilijker zal maken. Toch is de aantrekkingskracht tussen Tess, zoals hij haar noemt, en Jase niet te negeren. Hoe lang blijft het spelletje van aantrekken en afstoten duren?

“Jase slikte een kuchje weg. ‘Tess, ik… Het is gewoon dat je niet met mij wilt zijn. Dat wil je echt niet.’”

Auteur
“Jennifer L. Armentrout schrijft supersexy verhalen, al dan niet met een duister tintje. Tot nu toe publiceerde ze onder het pseudoniem J. Lynn. Haar boeken Wacht op mij en Ijskoud zijn internationale bestsellers.”

New Adult
Ga voor mij is een New Adult boek. Als volgt omschreven op de site www.newadult.nl:
“De ietwat brutale en vooral heel sexy new adult-boeken veroveren de harten van talloze meisjes en jonge vrouwen. Al wat het maar omdat de mannelijke personages zo onweerstaanbaar zijn! Zomer & Keuning brengt zowel vertaalde (Amerikaanse) als oorspronkelijk Nederlandstalige romans in dit genre. Er gaat een wereld open in de new adult-boeken, die gaan over het studentenleven en nog véél meer. Om halsoverkop verliefd op te worden!”

Mijn mening
Ga voor mij is een zijdelings vervolg op Wacht op mij, waarin Tess’ broer Cam en zijn vriendin Avery de hoofdrol spelen. Dat boek heb ik niet gelezen, maar dat gaf helemaal niet gelukkig.
Vanaf de eerste zin van het boek zat ik in het verhaal. Ondanks dat ik qua leeftijd misschien niet helemaal de doelgroep ben wist de auteur me te boeien van begin tot eind en had ik het boek binnen no time uit.
Ga voor mij is een heerlijk vlot geschreven liefdesverhaal over twee jonge mensen wiens levens op hun kop staan en niet alleen door hun onmogelijke (?) liefde voor elkaar. Daarnaast is het verhaal ook nog eens supersexy, de auteur gaat stomende seksscènes niet uit de weg. Het boek heeft een klassiek plot van aantrekken en afstoten, misverstanden en een weg zien te vinden in het leven en het heeft twee hoofdpersonen die je in je hart sluit. Ik was zelfs ook wel een beetje verliefd op Jase 😉
Ik heb gesmuld van Ga voor mij en het zal zeker niet mijn laatste New Adult boek zijn. Ik heb een nieuw genre ontdekt dat helemaal in mijn straatje past. “Halsoverkop verliefd”!

Ik heb dit boek mogen lezen voor de blogtour die Zomer & Keuning georganiseerd heeft. De overige deelnemers vind je hier.

Winactie
Om mijn blogverjaardag te vieren mag ik van Zomer & Keuning een exemplaar van Ga voor mij verloten onder mijn lezers. En niet alleen het boek, ook een gesigneerde bladwijzer! Hoe je kans maakt? Nou zo:

 • Like de Facebookpagina van Zomer & Keuning (klik)
 • Like mijn Facebookpagina (klik)

en/of

 • Volg Zomer & Keuning (@NL_chicklit) op Twitter (klik)
 • Volg mij (@biebmiepje) op Twitter (klik)

En laat een reactie achter onder dit bericht, waarin je aangeeft waar je Zomer & Keuning en mij volgt.
De actie loopt t/m zaterdag 11 april. Zondag 12 april zal ik de winnaar bekendmaken.

De actie is afgelopen en de winnaar is bekend! Ans Stier is de gelukkige.

Ga voor mij
ISBN 9789401903516 – Uitgever: Zomer & Keuning – 352 pagina’s – Verschenen: maart 2015 – Originele titel: Be with me – Vertaald door: Marcel Hagedoorn – Deel 2 in de Wacht op mij-serie
O.a. verkrijgbaar bij Bruna

30 thoughts on “Blogtour: Ga voor mij – J. Lynn + winactie!

 1. Dit lijkt mij een heeeeeeeerlijk vakantieboek!!! Laat de zomer maar komen! Spannend hoor 😉

  Ps: de pagina’s geliked hoor 😀

 2. Lijkt me echt een heerlijk boek om te lezen ?
  Je hebt me erg nieuwsgierig gemaakt. Ik ga snel op zoek naar deel 1!
  Ik volg jullie op twitter ?

 3. ik volg Zomer & Keuning al een geruime tijd op Face en twitter en volg nu jou ook op face en twitter. Ben ook nieuwsgierig geworden naar dit boek en mijn boekenkast is nog niet vol

 4. Zo leuk, deze actie! Ik doe graag mee 😀 Ik volg jullie zowel op Facebook (onder mijn eigen naam) als op Twitter (ShadowhunterAAF), en nu maar duimen… Ooit wil ik al haar boeken in mijn kast hebben staan 😀

 5. Ha Judith, ik hoop dit boek te winnen voor mijn ‘slecht’ lezende dochter. Misschien komt er dan nog iets van haar terecht, haha. Succes met je blog.

 6. Lijkt mij echt een heerlijk boek! Graag maak ik kans!
  Ik volg jullie allebei op FB onder mijn eigen naam en op twitter onder @TurtleBookwurm.

 7. Ik volg jou en Zomer & Keunig op Facebook.
  En ik volg je natuurlijk ook via Bloglovin 🙂

  Ik ben heel erg benieuwd naar dit boek, dus ik doe graag mee!

 8. ge ‘VIND IK LEUK’d haha maar dit boek is voor mij helemaal nieuw dus een betere reden om dit te lezen kan ik niet bedenken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.