Blogtour: Onvoorwaardelijk – Colleen Hoover (+ winactie!)

Onvoorwaardelijk
Samenvatting

“Zijn goudbruine haar in combinatie met die betoverende blauwe ogen, zijn brede schouders, de stoppels op zijn kaak als hij een paar dagen vrij heeft, hoe heerlijk hij altijd ruikt, alsof hij net onder de douche vandaan komt en zich nog niet heeft afgedroogd.
O, mijn god.
Wat gebeurt er met me?”

Tate, 23, trekt tijdelijk bij haar oudere broer Corbin in. Ze wil haar Master afmaken en een baan vinden als verpleegkundige. Op de dag dat ze aankomt bij Corbins appartement ontmoet ze zijn overbuurman Miles. Vanaf hun eerste kennismaking is het duidelijk dat er een onweerstaanbare aantrekkingskracht bestaat tussen de twee. Maar Tate heeft geen tijd voor een relatie en Miles wíl nooit meer een liefdesrelatie. Ze besluiten een seksuele verhouding aan te gaan.
Maar wat als Tate toch haar hart begint te verliezen aan de gesloten Miles? Wat is er voor vreselijks met hem gebeurd dat hij zich niet meer open wil stellen voor de liefde?

“’Vraag niet naar mijn verleden,’ zegt hij resoluut. ‘En verwacht nooit een toekomst samen.’”

Auteur
“Colleen Hoover is een #1 New York Times bestseller-auteur en woont in Texas met haar man en drie zoons. In Nederland verscheen eerder het tweeluik Sterrenhemel en Sterrenregen.”

Mijn mening
Eerder las ik van Zomer & Keuning de New Adult Ga voor mij waar ik helemaal weg van was, dus toen ik werd uitgenodigd voor een blogtour met deze New Adult zei ik meteen ja.
Ook Onvoorwaardelijk heeft me vanaf de eerste pagina meegesleurd. Dit meeslepende verhaal leest als een tierelier en móést gewoon in één ruk uit, ik kon het boek niet wegleggen.
Tate is een sympathieke hoofdpersoon die eigenlijk vanaf het begin van haar verhouding met Miles als weet dat ze verloren gaat zijn, maar ze wil alles grijpen wat ze krijgen kan van hem. En van de superaantrekkelijke maar moeilijk te doorgronden Miles kom je langzaam te weten wat er in zijn verleden gebeurd is waardoor hij weigert zijn hart te openen voor Tate. Hun verhouding lijkt gedoemd om te mislukken…
Ik moest even wennen aan de hoofdstukken vanuit het perspectief van Miles, die zijn namelijk gecentreerd, maar op de een of andere manier was het uiteindelijk heel erg passend. Het lijkt wel een soort poëzie, een ode aan de liefde.
Onvoorwaardelijk is een intens liefdesverhaal waar de vonken vanaf spatten, maar waar je ook diep door geraakt wordt. Mijn gevoel na het met een diepe zucht dichtslaan van het boek was: WOW!!!
Ik zet meteen maar alle New Adults van Zomer & Keuning op mijn wensenlijst, want ik heb het gevoel dat ze allemaal even mooi zullen zijn.

Winnen!
Denk je na het lezen van mijn recensie: die wil ik ook lezen! Mooi! Want ik heb per ongeluk twee exemplaren ontvangen, dus ik ga er eentje weggeven 🙂

 • Volg mijn blog op één of meer van de manieren.
 • Laat hieronder in een reactie weten dat je kans wilt maken.
 • Alleen adressen in Nederland aub.

De winactie loopt t/m donderdag 16 juli, vrijdag de 17e maak ik de winnaar bekend via social media en onder dit bericht.

De actie is afgelopen en de winnaar is bekend. Gefeliciteerd Nathalie!
Bedankt weer voor de leuke reacties allemaal!

Onvoorwaardelijk
ISBN 9789401905169 – Uitgever: Zomer & Keuning – 320 pagina’s – Verschenen: juni 2015 – Originele titel: Ugly love – Vertaald door: Marcel Hagedoorn
O.a. verkrijgbaar bij Bruna

29 thoughts on “Blogtour: Onvoorwaardelijk – Colleen Hoover (+ winactie!)

 1. Begin augustus start mijn vakantie en dan heb ik eindelijk tijd om weer eens een boek te lezen. Je hebt mij nieuwsgierig gemaakt, dus ik zou het boek graag winnen zodat ik het alvast in huis heb en ik het kan lezen tijdens mijn vakantie. Leuke recensie!

 2. Aangezien je me afgelopen week al heel nieuwsgierig gemaakt hebt (via instagram), zou ik deze heel graag willen winnen!

 3. Jaaaa… eindelijk een nieuw boek van Colleen Hoover! Na Sterrenregen en Sterrenhemel ben ik heel benieuwd naar het nieuwe boek.. Bijna vakantie dus zeeën van tijd om dit boek in een adem uit te lezen 🙂

 4. Met veel belangstelling je recensie gelezen. Ik doe graag mee aan deze actie! Ik volg je op Bloglovin, WordPress en facebook, overal volg ik je met veel plezier 😉
  Groetjes Ans

 5. Oh, heerlijk om met dit boek lekker even van de wereld te zijn. Even weg van alle druktes. Je recensie geeft mij deindruk dat dat met dit boek zeker gaat lukken. Ik doe dus graag mee.

 6. Ik doe graag mee! Volg je op twitter, instagram & Bloglovin! Op twitter & IG volg ik je als Dromertje/Nathalie’s library en nathalie speelman op Bloglovin.

 7. Hier heb ik veel goede dingen over gehoord en nu ik dit lees ben ik nog nieuwsgieriger geworden! Ik doe heel graag mee! Ik volgde je al op twitter en fb. Nu ook op Bloglovin! Ik heb net wel per ongeluk de fb pagina gedisliked en opnieuw geliked!

 8. Nu ben ik ook heel nieuwsgierig geworden, ik wil ook dat WOW!!! gevoel meemaken!
  Graag doe ik mee!
  Ik volg je hier en op fb.

 9. Ik doe heel graag mee. Nog nooit een New Adult boek gelezen, maar nu ik jouw recensie heb gelezen word ik nieuwsgierig en wil ik graag kennis maken met dit boek. Ik volg je al een hele tijd op FB en hier.

 10. “Ik zet meteen maar alle New Adults van Zomer & Keuning op mijn wensenlijst, want ik heb het gevoel dat ze allemaal even mooi zullen zijn.” –> Ik heb er inmiddels 3 gelezen en de rest al in de kast staan (en de nieuwste van komend najaar op mijn verlanglijstje) en ik kan je vertellen dat het stuk voor stuk aanraders zijn. Begin vooral met Sterrenhemel van Colleen Hoover.

 11. Dit boek stond al op mijn graag te lezen lijst sinds ik er voor het eerst van hoorde. Maar jouw zin “Onvoorwaardelijk is een intens liefdesverhaal waar de vonken vanaf spatten, maar waar je ook diep door geraakt wordt.” maakt mij nog nieuwsgieriger! Zou hem graag lezen (mijn zusje en moeder zeker ook (wie weet nog meer gegadigden))! Volg je zo’n beetje overal (helemaal geen stalker hoor) behalve op Instagram (heb ik niet). Doei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.