Bliyoo: eindeloos leesplezier

Bliyoo
Ik heb, samen met zo’n 2000 anderen, de eer om Bliyoo te testen. Bliyoo is het abonnement voor onbeperkt lezen van Bruna wat nu nog in ontwikkeling is.
De bedoeling is dat men vanaf mei de Bliyoo app kan downloaden en dan tegen een nog niet bepaald bedrag onbeperkt de daarin aangeboden tijdschriften en boeken kan lezen op smartphone, tablet, PC en laptop.
Voor alle info over Bliyoo klik hier.

Bliyoo2
Ik heb al een week kunnen genieten van mijn Bliyoo app. Ik heb uit een uitgebreid aanbod van nieuwe tijdschriften o.a. al de Gloss, Cosmopolitan, Elle en Women’s Health gelezen. Boeken heb ik alleen nog maar bekeken, aangezien ik nog bezig ben met recensie-boeken, maar ook daar is een fijn aanbod van te vinden in de app. Kwestie van blad of boek aanklikken, eerst even de “inzien” knop en dan de “download” knop en binnen no time staat je tijdschrift of boek op je virtuele boekenplank. Op mijn iPhone gaat het prima, al is het op het grotere scherm van de iPad van manlief net wat fijner lezen en minder inzoomen. Het fijne is dat switchen tussen de twee apparaten geen probleem is, want je kunt gewoon verder gaan waar je op het andere apparaat gebleven was!

Bliyoo3
We kunnen nu nog niet testen op de laptop, dus ik ben heel benieuwd hoe het er daarop uit gaat zien. Ik breng binnenkort vast wel weer een keer verslag uit πŸ™‚  Ik ben in ieder geval nu al heel erg enthousiast over Bliyoo!

0 thoughts on “Bliyoo: eindeloos leesplezier

  1. Wat leuk dat je zo enthousiast bent over de app! Ik heb me bewust niet opgegeven om te testen omdat de app niet werkt op een e-reader en ik geen tablet heb. Als de app ook wordt aangepast voor e-readers zou ik het wel overwegen denk ik.

  2. Ik heb mij ook niet opgegeven om precies dezelfde reden als hierboven al wordt genoemd. Maar ik lees tot nu toe alleen nog maar enthousiaste reacties erover. Het lijkt mij ook wel een heel interessant concept, maar dan wel het liefst op een e-reader :)!

  3. Ik heb afgelopen week mijn eerste ‘Bliyoo-boek’ gelezen; Het meisje met alle gaven. Ik moet zeggen dat het best prettig leest op een tablet. Ik ga deze week mijn tweede Bliyoo-boek lezen, eens kijken of het goed blijft bevallen πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.