Happy & Zen kleurkaarten + winactie!

Happy Zen
Toen ik deze kaarten om in te kleuren in de catalogus van Karakter Uitgevers zag was ik op slag verliefd op de mooie omslagen! Want wat word je van kleuren? Happy & Zen! 😀
Ik ben dus heel blij met de “recensie”-exemplaren die ik gekregen heb.

Happy Zen3
De “boekjes”
Toen ik het pakketje binnenkreeg en opende was ik verrast door het formaat van de kaarten; ze hebben geen ansichtkaart-formaat, maar zijn wat groter, 13,5 x 20 cm. Dat geeft ze een extra luxe gevoel vind ik.
De omslag is natuurlijk al onwijs aantrekkelijk, maar de binnenkant is ook echt heel erg mooi. Beide “boekjes” bestaan uit 45 ansichtkaarten om uit te scheuren en te versturen (ze laten heel netjes en makkelijk los van de rug). Ze hebben allemaal verschillende prachtige patronen om in te kleuren. Op iedere kaart staat een mooie uitspraak, die je soms zelfs aan het denken zet. Het zijn dus ook nog inspirerende kleurplaten! Ik denk dat ik er bijna geen een zal versturen, maar dat ik ze het liefst allemaal op een inspiratie-muurtje plak! 😀

Happy Zen2
Winactie
Wil jij ook helemaal Happy & Zen worden van het kleuren van deze kaarten? Dan kun je naar de boekhandel rennen, maar je kunt ook meedoen aan de winactie. Ik heb van de uitgeverij, om mijn blogverjaardag te vieren, namelijk twee setjes met in ieder een Happy en een Zen kaarten-boekje gekregen om weg te geven!

Wat moet je doen?
Je laat een reactie achter onder dit bericht, met een geldig e-mail adres en ik zou het natuurlijk heel erg fijn vinden als je me via een van de kanalen volgt.
In verband met verzendkosten geldt deze actie alleen voor mensen met een adres in Nederland. (Dus woon je in België, kun je altijd het adres van een Nederlandse vriendin opgeven die je toch binnenkort ziet 😉 )

De actie loopt t/m donderdag 2 april, vrijdag 3 april zal ik de twee winnaars bekendmaken.

De actie is afgelopen en de winnaars zijn bekend en hebben een mailtje ontvangen: “Naadspage” en Inge gefeliciteerd!
Bedankt voor het meedoen en de leuke reacties allemaal!

Zen
ISBN 9789045211015 – Uitgever: Karakter Uitgevers B.V. – 45 kaarten – Verschenen: maart 2015 – Illustraties: Lisa Magano
O.a. verkrijgbaar bij Bruna

Happy
ISBN 9789045211114 – Uitgever: Karakter Uitgevers B.V. – 45 kaarten – Verschenen: maart 2015 – Illustraties: Lisa Magano
O.a. verkrijgbaar bij Bruna

41 thoughts on “Happy & Zen kleurkaarten + winactie!

 1. Graag maak ik kans op de prachtige kleurkaarten. En mocht ik een winnaar zijn, dan stuur ik je mijn allereerste gekleurde kaart ?

  1. Wat een super leuke actie. Helemaal in dat kleuren voor volwassenen en dan ook nog kaarten. Ik ben helemaal Zen…………….

 2. Echt heel mooi deze “inkleur”-kaarten 🙂 Dit is een leuke hobby van mijn 80-jarige ex-schoonmoeder, sinds ze niet meer kan handwerken en ik denk dat ze hier heel blij mee zal zijn. Ik doe dus ook graag mee aan de verloting 🙂

 3. Wat een leuke actie, en origineel om zelf ingekleurde kaarten te versturen. Ik doe graag mee. Uiteraard volg ik je waar ik maar kan, ik lees je blog met veel plezier.

 4. Owww wat leuk! En ook de titels, Happy en Zen… Dat kan ik wel gebruiken! Nu ik 30 weken zwanger ben kan ik niet zoveel meer doen, dus lekker creatief bezig kunnen met deze kaarten zou een uitkomst zijn!!

 5. Van harte gefeliciteerd met je tweede blogverjaardag Judith!
  Ik doe graag mee met deze ontzettend leuke en originele winactie.
  Ik zie me al lekker in de zomer kleuren aan de tuintafel, wat een heerlijk vooruitzicht.

 6. Ik ben al een fan van de kleurboeken.Een zelfgekleurde kaart versturen,lijkt me heel leuk en inspirerend voor de ontvanger.?

 7. Erg leuk! Helemaal mijn ding… 🙂 daar word je echt vrolijk van. Altijd leuk om in te lijsten of om naar iemand te sturen.

 8. Super leuk! We hebben het afgelopen jaar heel veel steun mogen ontvangen van heel lieve mensen. Hoe leuk zou het zijn om juist die mensen met zo’n gave kaart te bedanken. 🙂

 9. Super leuk! Ik stuur graag en vaak kaarten en kan me wel wat vrienden bedenken die wel wat zen over de post kunnen gebruiken 🙂

 10. Ik heb het kleuren pas ontdekt en krijg morgen voor mijn verjaardag soft kleurpotloden. Als ik dan ook nog zo’n prachtig setje zou mogen winnen, zou super zijn!
  Gefeliciteerd met je blogverjaardag!

 11. Leuke actie. Leuk om te kleuren en weg te geven. Veel kleurplezier iedereen.
  Zou het graag overigens willen winnen.
  Ik kleur zins kort weer, maar ben wel altijd met pen of potlood in de weer.

 12. Oh wat een leuk setje! Ik mag wel wat meer Happy en Zen worden nu ik thuis zit met een depressie, wie weet helpt het..
  En gefeliciteerd met je blog-verjaardag!

 13. Jee, wat leuk!
  Van de week kreeg iemand ze als afscheid na een intensieve thearapie.
  Ik als medeclient vond ze prachtig, maar wist niet waar te krijgen.
  Even googlen en zie ik kom hier terecht.
  Van harte met je blog

 14. Wat een vrolijke leuk kaartjes! Heerlijk ontspannen, helemaal zen, en daarna opsturen en iemand anders helemaal happy maken of ophangen aan de muur en wie het ziet wordt happy (iedere dag weer) 😉

 15. heerlijk ontspannend vind ik kleuren. Ik ben aangestoken met het virus door mijn schoonmoeder, zij ging toen zij opgenomen was, als therapie mandela tekenen. En als ik dan op bezoek kwam, ging ik lekker meedoen. Een heerlijk rustmoment was dat dan.

  Ook leuk als kaart vind ik ze! Kan ik dan weer op mijn beurt aan mijn schoonmoeder versturen 😉

 16. Ik vind ze gaaaaaaaf! En wil dus graag mee doen 🙂 ik volg je al een tijdje op twitter (@NiiekAa_), en ga je nu ook via email volgen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.