Ik las Geheim verlangen van Maya Banks met Bliyoo

Geheim verlangen
Korte inhoud

“In wezen zou de relatie die hij voorstelde haar voorzien van al die dingen. Veiligheid, geborgenheid, geruststelling, bescherming. Hij had het allemaal beloofd. Het enige wat zij moest doen doen was de volledige macht aan hem overdragen.”

“Gabe Hamilton zou hiervoor branden in de hel, maar het kon hem niet schelen. Vanaf het moment dat Mia Crestwell de balzaal van het Bentley Hotel in liep, kon hij zijn blik niet van haar afhouden. Maar Mia was een verboden vrucht. Het kleine zusje van zijn beste vriend. Alleen was ze nu volwassen geworden, en dat was hem niet ontgaan. Hij had jaren geprobeerd om haar verleiding te weerstaan. Maar dat was nu afgelopen. Als Gabe Mia zijn gevaarlijke, uitdagende wereld in trekt, beseft ze dat er veel is dat ze niet van hem weet. Hoe ver gaan zijn wensen? Hun relatie is intens en gepassioneerd, maar dan dreigt hun geheime affaire onthuld te worden, en blijken ze kwetsbaarder voor verraad dan ze ooit konden denken.”

“Ze nam aan dat het in werkelijkheid de vervulling van een dubbele vacature was. Persoonlijk assistent en minnares. Of speeltje. Of bezit.”

Auteur
“Maya Banks is een bestsellerauteur in Amerika en publiceerde meer dan vijftig romantische boeken.
Geheim verlangen is het eerste deel in de Ademloos-trilogie. In maart 2013 verscheen deel 2: Gevaarlijke liefde, gevolgd door het slotdeel, Vurige obsessie, in juli 2013.”

Mijn mening
Geheim verlangen is een heerlijk sexy verhaal, verteld vanuit het perspectief van Mia én Gabe, wat ik erg leuk vond. De erotische spanning tussen de twee spat van de pagina’s af en je voelt uiteraard aankomen dat Gabe het niet gaat volhouden om hun relatie zakelijk te houden, hij gaat langzaam merken dat hij echt wat voor Mia voelt.
Je weet van te voren ongeveer hoe boeken als deze zullen verlopen, maar dat vind ik helemaal niet erg. Ik heb genoten van de zinderende spanning en de leuke verhaallijn in Geheim verlangen. Doet verlangen naar deel 2 en 3. Daarin spelen de broer van Mia, en vriend van Gabe, Jace en hun vriend Ash de hoofdrol. Wat gaat hun verhaal zijn? Gaan die twee players ook getemd worden? 😉
Hou je van erotische trilogieën? Dan is deze zeker het lezen waard!

Bliyoo
Bliyoo
Zoals jullie eerder al hebben kunnen lezen ben ik één van de Bliyoo testers. (Hier lees je op de Bruna website meer over wat Bliyoo inhoudt.)
Ik kwam alleen maar tot het lezen van tijdschriften, aangezien ik zo lekker druk ben met recensie-boeken voor mijn blog, maar heb nu toch eindelijk tijd gemaakt voor een Bliyoo boek!
De keuze in boeken is reuze. Er staan op dit moment onwijs veel titels in die ik graag nog zou willen lezen. O.a. van Xander Uitgevers, De Crime Compagnie en Boekerij.
Tijdschriften lezen met de Bliyoo app beviel me prima, zowel op iPhone als iPad. Al is het op de iPad wel fijner omdat het scherm groter is. Boeken lezen bevalt me dus ook prima ben ik nu achter! Op de iPhone gaat het al fijn, maar op de iPad is het helemaal lekker. Daar heb ik het scherm horizontaal en dan heb je gewoon een “boek” voor je neus. Twee pagina’s dus. Las echt heerlijk. Enige minpunt was dat onze iPad geen Retina scherm heeft dus dat het buiten in de zon wat lastiger leest. Op mijn iPhone 5 ging dat dan weer wel.
En overstappen van iPad naar iPhone (als manlief de tablet weer zo nodig mee moest naar het werk 😉 ) was geen probleem doordat de Bliyoo app gewoon opmerkt dat je op een ander apparaat verder bent gegaan in het boek en dat dus voor je aanpast.
Ik blijf enthousiast over Bliyoo! Ben nog steeds wel erg benieuwd naar de prijsontwikkelingen én ontwikkelingen op het gebied van op een computer en e-reader lezen…

Bliyoo3
Geheim verlangen
ISBN 9789022571774 – Uitgever: Boekerij – 384 pagina’s – Verschenen: 2013 – Originele titel: Rush – Vertaald door: Textcase – Deel 1 in de Ademloos-trilogie
O.a. verkrijgbaar bij Bruna

0 thoughts on “Ik las Geheim verlangen van Maya Banks met Bliyoo

  1. haha precies! Ik heb dit boek vorig jaar gelezen, en vond m wel oke.. in de vervolg delen staan ontzettend veel typ fouten, erg jammer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.