De Books & Kisses Read-A-Thon

20140428-145946.jpg
De leuke boekenblog Books & Kisses (www.booksandkisses.nl, aanrader!) heeft deze week een leesmarathon georganiseerd: de Books & Kisses Read-A-Thon. De deelnemers proberen van 28 april tot en met 4 mei meer te lezen dan ze gewoonlijk in een week doen. Het doel verschilt dus per persoon. Ook zijn er deze week allerlei prijzen te winnen en vindt er om de dag een Twitterchat plaats.
Voor alle informatie (inschrijven kan helaas niet meer) omtrent de Read-A-Thon kijk je op: http://bkreadathon.tumblr.com.

Ik doe mee en ga proberen mijn huidige record van één boek in een paar weken, want tsja een peuter en een pasgeboren baby ;-), te verbreken en hoop deze week drie boeken te lezen.
Eentje heb ik vandaag al uitgelezen, een dunnetje, Open zenuw van Denise Hilhorst.

20140428-151126.jpg
Ik ben bezig in Landgoed Longbourn van Jo Baker, voor de leesclub van Leesfanaten.nl, het verhaal van de bedienden uit Pride and prejudice.
En als derde hoop ik aan een van de Chicklits toe te komen die ik nog op de recensiestapel heb liggen.
Ik houd jullie op de hoogte!

Hoeveel boeken lees jij gemiddeld per week?

0 thoughts on “De Books & Kisses Read-A-Thon

  1. Goed bezig joh!!! Ik lees gemiddeld 3 boeken per week en ik ga er deze week ook 3 lezen tijdens deze challenge omdat ik een aantal afspraken heb deze week waardoor ik minder kan lezen, anders had ik wel hoger ingezet.

    Succes!!! Enne lezen met een peuter en een pasgeborene vind ik op zich al knap!

  2. Ik lees gemiddeld een boek per week. Dus ik hoop er deze week meer te lezen. Ik had heel enthousiast mijn doel op ‘ elke dag een’ gezet maar ik heb even mijn huiswerk geinventariseerd ( voor zover dat kan) en ik blijk het te druk te hebben voor dat doel. Dus even terugschroeven naar twee/ drie boeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.