Post book depression

20140503-101423.jpg
Herkennen jullie dat gevoel? Dat enorme balen als een boek uit is waar je nog wel véél langer in door had willen lezen? Het is een dubbel gevoel, want aan de ene kant heb je dan dus een boek uit waar je onwijs van genoten hebt en aan de andere kant baal je enorm dat ie uit is…
Ik heb het deze week nog met twee boeken gehad: met Landgoed Longbourn van Jo Baker, ik mis de personages gewoon! En met Barista! Zoete inval van Elsbeth Witt, het liefst zou ik meteen door zijn gegaan in deel drie, maar helaas is dat nog even wachten tot eind van de maand…
Hebben jullie recent nog een Post Book Depression gehad?

12 thoughts on “Post book depression

  1. Heel herkenbaar. Dan zit je er zo in. Je houdt van de sfeer, je kent de personages, denkt lekker mee en dan plots boem. Daar is the clue en het feest is afgelopen. Awel, hetzelfde gevoel, maar dan 100keer sterker heb je als je het boek schrijft. Vorige maand kwam mijn chicklit Mannenpakken/ Vrouwenhakken uit. Jaren aan gewerkt, personages uit mijn fantasie tot leven geroepen, heel uitgebreid verzonnen hoe hun levens zouden evolueren.. En dan huppa uitgever erbij. Manuscript auteursproef en naar de drukker en het is klaar– afgelopen…. Thjah ik was wel wat verdrietig, ook wel heel erg trots hoor. 😉

  2. Dat gevoel heb ik ook vaak bij een open einde! Ik had het bij het 2e deel van Love tri@ngle laatst. Het was namelijk een open einde en het probleem was ook nog niet echt opgelost..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.