De huiselijke seksgodin – Kate Taylor

De huiselijke seksgodin1De huiselijke seksgodin2
ISBN 9789050191029
Uitgever: Meander
268 pagina’s
Verschenen: 2013
Originele titel: Domestic sex goddess
Vertaald door: Textcase
Foto’s van Penny Wincer, illustraties van Natalie Ferstendik

“De huiselijke seksgodin is een seksboek voor stellen die helemaal gek zijn op elkaar maar merken dat de rek er een beetje uit is. Een groot deel van het genot bij seks wordt veroorzaakt door nieuwigheid en spontaniteit. Maar, als je al zo lang bij elkaar bent dat je elke centimeter van het lichaam van de ander kent en zijn Vijf Beste Standjes kunt uittekenen, hoe krijg je dan dat heerlijke gevoel terug en wat valt er nog te ontdekken?
De huiselijke seksgodin onthult het geheim van een langdurig seksleven vol spanning en lust. In elk hoofdstuk neemt Kate een andere ruimte in huis onder de loep en stelt zij praktische veranderingen in je levensstijl voor, waardoor jullie beiden zin en energie overhouden om er een gelukkig seksleven op na te houden.
Met zinderende sekstips voor in de keuken, sensationele standjes voor in de woonkamer, oefeningen voor in de slaapkamer waar de vonken van afspatten en ideeën om je badkamer om te toveren in een dampend heet werkterrein, aangevuld met een aantal buitensporige activiteiten in de openlucht, heeft Kate alle durf en kennis gebundeld die jou naar een volgend niveau zullen tillen.
De huiselijke seksgodin is een informatieve, leerzame en erotische gids met de nodige dosis humor, die je een lang en gelukkig seksleven bezorgt. Het boek is geïllustreerd met kleurenfoto’s van een levensecht stel dat jullie in hun passie meevoert door het hele huis, en aangevuld met tekeningen die de essentie goed weergeven.

Kate Taylor is de populairste seksexpert in Groot-Brittannië en heeft al vier eerdere publicaties van seksboeken op haar naam staan.

Als je dit boek oppakt zie je een mooie cover die niet zou misstaan op een romantisch interieurboek, alleen de titel maakt duidelijk dat het over een ander onderwerp gaat: De huiselijke seksgodin. Draai je het boek om dan zie je drie smaakvolle romantische kiekjes van een man en vrouw plus de tekst “Je denkt nu misschien: dit boek is niks voor mij. Kijk het toch maar eens in en lees een stukje.” Als dat niet uitnodigend is 😉

Het boek start met een leuke uitnodigende inleiding en een meerkeuze vragenlijstje om in te vullen om erachter te komen wat jij uit dit boek zou kunnen halen.

“Het is geschreven voor mensen die graag inspiratie willen opdoen om die heerlijke opwinding terug te brengen in de slaapkamer zonder al te ver vooruit te hoeven plannen of andere mensen in te hoeven schakelen, en die uitvoerbare sekstips willen die zij kunnen inpassen in een druk leefschema…”

De huiselijke seksgodin3
In elk hoofdstuk wordt een andere ruimte in huis aangestipt en worden er praktische (psychologische) tips gegeven qua verandering in levensstijl, items die je in die ruimte kunt vinden om te gebruiken bij je seksspel en ideale standjes voor die ruimte. Ook worden er onderwerpen aangesneden als verlaagd libido, botsende libido’s en veelvoorkomende seksproblemen.
En alles wordt met de nodige humor beschreven en behandeld waardoor het een luchtig boek blijft. Het boek is absoluut niet vulgair, ook de foto’s en illustraties zijn nergens pornografisch, ze zijn mooi en sensueel en het gefotografeerde koppel is aantrekkelijk maar levensecht.
De huiselijke seksgodin is een boek dat, denk ik, vooral vrouwen erg zal aanspreken en zeker niet zal misstaan (of onnodig de aandacht zal trekken) in je boekenkast.

Follow my blog with Bloglovin

0 thoughts on “De huiselijke seksgodin – Kate Taylor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.