Mijn Top 3 van september


Mijn Top 3 van september
In september las ik 15 fijne boeken. Dit is mijn persoonlijke Top 3 geworden (in willekeurige volgorde):

De anderen op de boot kwamen meteen naar de boeg toe, en vlak achter zijn schouder hoorde Rio het drukke geklik van de camera’s (…). Maar dat drong allemaal nauwelijks tot hem door, omdat de walvis vlak voor zijn gezicht hem heel bekend voorkwam.
‘Witsnuit!’ 

De verdwenen walvis – Hannah Gold & Levi Pinfold 
Dit prachtverhaal is hartverscheurend en hartverwarmend tegelijk. En het meeslepende verhaal brengt meteen een mooie, heel belangrijke boodschap: bescherm de natuur, bescherm de oceanen, bescherm de wezens die daarin leven en zó belangrijk zijn, zoals de walvissen.
Wat heb ik weer genoten van dit verhaal!

Er zat één vel dik papier in, volgeschreven in het krullerige handschrift van tante Rosy. Met het gevoel dat de inhoud van de brief nog veel meer zou veranderen dan het testament tot nu toe had gedaan, begon ik te lezen.

De brief van tante Rosy – Mariëtte Middelbeek 
Van begin tot eind heb ik zitten genieten van dit feelgood verhaal! En flink ontroerend is het ook! Ik heb zelfs een traantje weggepinkt…
Het verhaal zit vol met personages die je in je hart sluit! Die mensen, die hond, die boekwinkel, dat huisje… Helemaal verliefd!
De brief van tante Rosy is een hartverwarmende feelgood, waar ik helemaal in meegezogen werd.

Wat is dat met deze mannen? Is het een bij elkaar geraapt zooitje? Kennen ze elkaar niet? Wat was hun motief om samen deze gijzeling te ondernemen? Die vijf miljoen euro? We zitten hier nog niet eens een dag en ze maken elkaar al bijna af.

Het Stockholmsyndroom – Ellen Lina 
Wat heb ik gesmuld van dit intens spannende verhaal en wat leefde ik mee. Ik werd van begin tot eind meegesleurd en kon het boek amper wegleggen! Ik sloeg het boek dan ook met een heerlijke dikke zucht van tevredenheid dicht. Op naar meer van dit!

Klik op de titels om alles te lezen over deze toppers!
Heb jij ze al gelezen? Of zet jij er eentje op je wensenlijst?
-X- Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.