Mijn Top 3 van oktober


Mijn Top 3 van oktober 
In oktober las ik 17 fijne boeken. Dit is mijn persoonlijke Top 3 geworden (in willekeurige volgorde):

‘Goed zijn is een keuze, Amari. En het is er een die je constant moet blijven maken. Hoe zwaar het ook wordt. Hoe verleidelijk het ook is om die duisternis te laten winnen.’ 

Amari en het Spel der Magiërs – B.B. Alston 
Wat een geweldig avontuur weer! Magisch mooi, onwijs spannend en meeslepend en met hele fijne personages en gave locaties! Ik wil NU meteen deel 3 graag!!! Meer, meer, meer! Ik heb nog lang geen genoeg van de avonturen van Amari. 

Twee mensen levend verbrand, zomaar opeens, zonder aanwijsbare reden. Drie, als ze het berichtje waarop ze eerder was gestuit meetelde. Het klopte niet, er móést meer achter zitten.

Vuurduivel – Nathalie Pagie
Ik kon echt niet stoppen met lezen, ik werd zó meegesleurd het verhaal in. De hitte is haast tastbaar… Wat een beangstigend (realistisch) toekomstscenario!
Ik heb van aangrijpend begin tot zenuwslopend einde genoten van deze ‘ecothriller’! Weer een héle fijne Nathalie Pagie. Op naar meer!

Mijn adem stokt. Want ook al is dit ab-so-luut niet het moment om compleet overdonderd te zijn door iemands uiterlijk, ben ik dat wel. Compleet. Overdonderd.

Wat we niet zeggen – Nadine Swagerman
Ik vind het een heel ontroerend verhaal, die arme jongens die zo gebukt gaan onder hun geheim… Een heel erg lief verhaal ook, met die prille verliefdheid van de jongens. En ook een tikje spannend! Een kort maar heel krachtig verhaal!

Klik op de titels om alles te lezen over deze toppers!
Heb jij ze al gelezen? Of zet jij er eentje op je wensenlijst?
-X- Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.