Wrap-up januari 2021


Dag januari! Welkom februari!  
Hoe was jullie eerste leesmaand van het jaar? Een beetje kunnen ‘vluchten’ in boeken?  Ik lees nog steeds niet erg veel en dat zal ook wel even zo blijven met de onrust en drukte van de aanstaande verhuizing (in februari gaat het gebeuren!). Ik las deze 7 fijne boeken afgelopen maand:

En daarnaast las ik een aantal mooie prentenboeken (klik), maar die tel ik niet mee voor mijn Hebban Reading Challenge 2021.
Mijn leesdoel voor dit jaar heb ik op 150 boeken gezet! De stand is dan nu 7/150 

Op naar een voor ons hectische februari! Benieuwd hoeveel ik zal kunnen lezen… Fijne nieuwe maand!
-X- Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.