Biebmiepje ruimt weer op: winactie #6 Thrillers


Biebmiepje ruimt weer op #6
Wij gaan over een paar maanden verhuizen, dus het is weer eens opruimtijd. Ik ben dan ook weer wat boekenpakketten aan het verloten!
Let op: Ik vraag jullie wel om de verzendkosten voor eigen rekening te nemen (PostNL €6,75 NL/ €25,00 BE). Lees gauw verder hoe je kans maakt:

Winnen!
Dit 6e boekenpakket is een verrassingspakket met 10 thrillers! 
Wat moet je doen om kans te maken op dit mooie boekenpakket?

Winactie afgelopen! Winnaar Tamara R heeft een mailtje ontvangen!

 • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
 • De winactie delen is lief!
 • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht
 • Je reageert vóór woensdag 14 oktober, want dan neem ik contact op met de winnaar
 • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar
 • Nogmaals: De verzendkosten zijn voor eigen rekening! (PostNL €6,75 NL/ €25,00 BE)

Succes!
-X-Judith

P.S.: hieronder de foto nogmaals maar dan groter, zodat de (zichtbare ) titels wat beter te zien zijn…

109 thoughts on “Biebmiepje ruimt weer op: winactie #6 Thrillers

 1. Ik doe wederom graag mee voor dit, voor zover ik kan zien, gave thrillerpakket. Het is mijn favoriete genre 🙂 en wat het extra leuk maakt is dat je niet exact kunt zien welke boeken het allemaal zijn. Amy Engel staat hoog op mijn verlanglijstje dus daarom alleen al zou ik het geweldig vinden als ik zou winnen. Fijn weekend!

 2. Mijn favoriete genre, vandaag in de bibliotheek weer wat leesvoer gehaald voor de vakantie. Maar dit pakket past goed in mijn kast, want ik heb een bigshopper met boeken aan mijn collega gegeven.

 3. Wauw prachtig pakket, nu in deze tijd van veel thuis zijn kan ik wel een pakket nieuwe thrillers gebruiken. Ik doe graag mee.

 4. Ik ga duimen voor deze gave prijs! Mijn stapel voorraad is aardig geslonken, afgelopen paar maanden. Plek genoeg voor nieuwe voorraad!

 5. Geweldige actie! Helemaal gek van thrillers en met de donkere maanden op komst (of we zitten er eigenlijk al in…) kan ik wel weer wat nieuwe boeken gebruiken! Duimen maar weer! Rabbithill72 op instagram?

 6. supergaaf pakket, daar maak ik graag kans op.
  Ik heb het advies gekregen om het wat rustiger aan te doen, nou, dat kan ik maar op 1 manier doen en dat is me te verliezen in boeken. Even in een andere wereld vanwaar ik vanaf de zijlijn alles volg!.

 7. Wederom geweldige pakket boeken. Wij zijn dol op lezen, thriller boeken, horen daar zeker bij. Veel spannende lees uren. We ??‍?‍??gaan ervoor.

 8. Ik waag graag een kansje voor dit mooie boekenpakket! Ik volg je via Facebook (Mooie rooie), Instagram (Truusje26) en Twitter (@Glambertgirl77).

 9. Ik doe graag mee met deze topper van een weggeef actie. Mijn vent is verzot op het lezen van detectives en leest elke avond. Dus een grote nieuwe stapel boeken voor Sinterklaas zou hem heel blij maken!

 10. Wat fijn voor ons dat je aan het opruimen bent, hahaha! Mooi pakket boeken van mijn favoriete genre. Hier kom ik die natte gure herfstavonden wel mee door!

 11. Ben dol op thrillers, mijn favoriete genre!.
  Op het werk is het door corona erg rustig met inkomende orders.
  Een goed boek lezen tijdens de rustige momenten is dan ook wat ik het liefste doe (en gelukkig ook mag doen). Een extra pakket boeken zou dus zeer welkom zijn.

 12. Heerlijk om weg te duiken in deze mooie thrillers.
  Nu andere bezigheden niet meer kunnen, is dit een geweldige tijdsbesteding
  Ik ben ook eigenlijk een Biepmiepje, want ik ben vrijwilligster bij de bibliotheek ( Boek aan Huis )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.