Winactie: 3x De ruimteatlas van Jesse Kreek


Ik heb deze week een hele leuke winactie voor jullie! Ik mag van Uitgeverij De Fontein maar liefst 3 exemplaren van De ruimteatlas van Jesse Kreek (10+) weggeven!

Korte inhoud
De ruimteatlas van Jesse Kreek is het hilarische eerste deel in de serie Ruimteatlas van Martin Howard, met illustraties van Chris Mould.

Jesse Kreek is een doodnormale jongen, die zijn moeder wil verrassen met een mooi, maar doodnormaal cadeau. Dus heeft Jesse geld nodig, en hij reageert op een vrij vreemde advertentie. En dan gaat alles van doodnormaal naar te bizar voor woorden.
Reis mee met Jesse en professor Stoule-Gang naar planeet Zonderling, achterop brommer Betsie. Het avontuur* wacht!

* Moordlustige barkeepers, kannibalistische stamhoofden, bloeddorstige draken…”

Ik las het boek pasgeleden en was erg enthousiast:
“Wat heb ik ontzettend zitten genieten van dit doldwaze avontuur! Er zit zo veel humor in en het boek is gewoon echt niet weg te leggen: ik moest weten wat er allemaal zou gaan gebeuren tijdens die spannende ruimtereis. En wat ben ik blij dat dit het eerste deel van een serie is!”


Winnen!
Wat moet je doen om kans te maken op 1 van de 3 exemplaren?

De winactie is afgelopen! Winnaars Anneliese, Noor en Barbara hebben mail ontvangen! Bedankt voor het meedoen!! <3 

 • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
 • De winactie delen is lief!
 • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht
 • Je reageert vóór zaterdag 23 mei, want dan neem ik contact op met de winnaars
 • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar

Succes!
-X- Judith

60 thoughts on “Winactie: 3x De ruimteatlas van Jesse Kreek

  1. Graag doe ik mee met je winactie voor dochterlief. Het lijkt mij een leuk boek om te lezen voor haar. En door de naam van de hoofdpersoon al helemaal?. Dat zal extra leuk staan in onze boekenkast?.

 1. Oh winnen zou superleuk zijn voor mijn zoon Gijs. In deze Coronatijd zijn de boeken voor hem niet aan te slepen! Hij verslindt ze gewoon!

 2. Het lijkt mij leuk om voor avontuur het tweede lichtjaar linksaf te gaan! 🙂
  En om het boek cadeau te geven, zodat het op reis kan gaan. Voor welke leeftijd is het?

 3. Ik loot heel erg graag mee voor dit fijne boek.
  Leuk om zelf te lezen en dan door te schuiven naar de kids.

 4. Lijkt me een ontzettend tof boek om samen met mijn zoontje te lezen, die is dol op alles wat met de ruimte te maken heeft!

 5. Wat leuk! Ik doe graag mee voor onze boekenwurm Jona. Dit boek lijkt hem zo leuk. De ruimte, daar heeft hij iets mee en het grappige is, zijn broer heet Jesse.

 6. Hoi,

  Lijkt me een te gek boek voor mijn zoon die een echte Space lover is!! Hij weet er alles van en droomt natuurlijk van astronaut worden…..

 7. Mijn jongste zoon heeft onwijs veel humor en ziet altijd wel ergens een lolletje in.
  Alleen dat lezen he… veel boeken vindt ie saai… maar als dit boek veel humor heeft, nou zeker weten dat hij het boek boeiend vindt!.

 8. Een fijn boek! Graag waag ik een kansje om op mijn beurt weer iemand anders blij te mogen maken, een heerlijk cadeautje!

 9. Wat een leuke winactie! Ik waag ook graag een kansje voor dit boek. Ik volg je via Facebook (Mooie rooie) en Instagram (Truusje26).

 10. Ik volg je via Instagram en je recensie maakte me heeel enthousiast! Ik kan niet wachten om het lezen en te promoten in de klas ??

 11. Mijn kleine boekenwurm zou dit echt fantastisch vinden. Ze heeft inmiddels al zoveel boeken gelezen dat het een hele speurtocht is om nog een leuk boek te vinden die ze nog niet gelezen heeft. Dit boek past perfect in haar favoriete genre dus ik zou hem graag voor haar winnen.

 12. Dat lijkt me een heel mooi boek voor de bovenbouw van mijn school. Leuke nieuwe boeken, zoals deze, zijn altijd welkom voor in de klassenbibliotheek. Zo kunnen veel kinderen het avontuur beleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.