Winactie: 3x De ruimteatlas van Jesse Kreek


Ik heb deze week een hele leuke winactie voor jullie! Ik mag van Uitgeverij De Fontein maar liefst 3 exemplaren van De ruimteatlas van Jesse Kreek (10+) weggeven!

Korte inhoud
De ruimteatlas van Jesse Kreek is het hilarische eerste deel in de serie Ruimteatlas van Martin Howard, met illustraties van Chris Mould.

Jesse Kreek is een doodnormale jongen, die zijn moeder wil verrassen met een mooi, maar doodnormaal cadeau. Dus heeft Jesse geld nodig, en hij reageert op een vrij vreemde advertentie. En dan gaat alles van doodnormaal naar te bizar voor woorden.
Reis mee met Jesse en professor Stoule-Gang naar planeet Zonderling, achterop brommer Betsie. Het avontuur* wacht!

* Moordlustige barkeepers, kannibalistische stamhoofden, bloeddorstige draken…”

Ik las het boek pasgeleden en was erg enthousiast:
“Wat heb ik ontzettend zitten genieten van dit doldwaze avontuur! Er zit zo veel humor in en het boek is gewoon echt niet weg te leggen: ik moest weten wat er allemaal zou gaan gebeuren tijdens die spannende ruimtereis. En wat ben ik blij dat dit het eerste deel van een serie is!”


Winnen!
Wat moet je doen om kans te maken op 1 van de 3 exemplaren?

De winactie is afgelopen! Winnaars Anneliese, Noor en Barbara hebben mail ontvangen! Bedankt voor het meedoen!! <3 

  • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
  • De winactie delen is lief!
  • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht
  • Je reageert vóór zaterdag 23 mei, want dan neem ik contact op met de winnaars
  • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar

Succes!
-X- Judith

60 thoughts on “Winactie: 3x De ruimteatlas van Jesse Kreek

  1. Dit lijkt me echt een leuk boek voor mijn zoontje. Wat een leuke pagina heb je ook, ik ben je beginnen volgen zodat ik zeker geen interessante tips mis!

  2. Ik doe graag mee voor mijn eigen ruimtemannetje, die graag droomt over ruimtereizen en van lachen houdt tijdens het lezen.

  3. Kijk, dat lijkt me nu eens een heel leuk boek waar je met z n allen van kan genieten. We zouden het samen kunnen ( voor) lezen . Het ziet er ookmooi uit. Ik doe heel graag mee aan deze super leuke winactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.