Leesfragment: Het raadsel van de zee – Jonne Kramer


Eind vorige maand deelde ik mijn recensie van Het raadsel van de zee van Jonne Kramer (Uitgeverij Billy Bones), een heerlijk avontuurlijk verhaal vol fijne personagesΒ , en nu mag ik jullie even laten proeven aan het verhaal!
Als je op de volgende link klikt kun je het eerste hoofdstuk lezen.
(Wedden dat je dan meteen verder wilt! )

Klik hier: HET RAADSEL VAN DE ZEE

Wil je het boek graag kopen en meteen gesigneerd hebben, Jonne gaat op boekhandeltour en geeft dan kinderworkshops creatief schrijven:

“Jonne Kramer studeerde Creative Writing in Londen en geeft momenteel les aan o.a. de vrije school, waar zij kinderen kennis laat maken met creatief schrijven. Binnenkort begint zij aan een serie kinderworkshops in verschillende boekhandels. Zij zal je tijdens deze workshops leren hoe je je eigen verhaal moet schrijven en welke technieken je hiervoor kan gebruiken. Hierboven vind je een overzicht van alle boekhandels die Jonne van september tot en met oktober gaat bezoeken. Staat jouw boekhandel er niet tussen? Vrees niet, want in januari gaat ze vrolijk verder! Wil je meer informatie over de workshop, mail dan naar saskia@billybones.nl.”
(www.billybones.nl)

Veel lees- en/of schrijfplezier!
-X- Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.