Feestweek winactie 6: Chateau de Provence #biebmiepje5jaar


Het is feest op mijn blog deze week!
Donderdag 22 maart bestond mijn blog alweer 5 jaar en dat vier ik met een heuse feestweek! Zeven dagen lang verloot ik iedere dag mooie boeken. Houd mijn blog dus goed in de gaten…
Het zesde wat ik mag weggeven is een gesigneerd exemplaar van Chateau de Provence van Marelle Boersma, een ik vertrek-thriller:


Waar gaat het boek over?
Na een moeilijke periode in hun huwelijk willen Julia en haar man Luuc een nieuwe start maken. Als Luuc een Frans kasteel kan kopen met een grote olijvenboomgaard, vertrekken ze naar de Provence, de streek waar ze elkaar twaalf jaar geleden ontmoet hebben. Hun oude droom om beautyvakanties te gaan organiseren wordt werkelijkheid. Als Julia korte tijd na Luuc arriveert is de plaatselijke bevolking in mineur: de geliefde kunstenares Chérie is vermist. Dan wordt in het kasteel een lijk van een jonge vrouw ontdekt…

Ik las dit spannende boek al; mijn recensie en meer info vind je hier.

Winnen!
De winactie is afgelopen! De winnaar heeft een mailtje ontvangen. Bedankt voor alle reacties!!

-X- Judith

67 thoughts on “Feestweek winactie 6: Chateau de Provence #biebmiepje5jaar

  1. Dit boek lijkt me heerlijk om ongestoord in 1x te lezen. Binnenkort heb ik vakantie en verheug me nu al op het wegdromen in een boek, vér weg van de realiteit….

  2. Wat een zalig boek om even te ontsnappen aan de dageljkse beslommeringen. Ik loot heel graag mee voor een exemplaar!

  3. Wow wat een geweldig boek is dit het hele verhaal spreekt me zo aan dit boek lijkt me geweldig om te lezen omdat ik helemaal weg ben van Frankrijk en daar ook zo graag iets zou willen kopen. Dit geweldige boek wil ik zo graag lezen !

  4. Ik zou dit boek graag willen winnen voor mij en als ik het dan uit heb gaat het boek naar mijn vriendin onah die ook graag thrillers leest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.