Pluk een roos – Inspirerend Leven notebook

Lekker klagen en dan loslaten

Over het notebook
Word jij soms ook wel eens gek van al die positiviteit en shiny happy people om je heen? Iedereen op Facebook en Instagram is mooi en lijkt altijd op vakantie. We moeten alles telkens maar loslaten en dankbaar zijn voor wat we hebben. Mag je dan nooit meer gewoon een dag (of een week! of een maand!) gewoon lekker chagrijnig, boos of verdrietig zijn? Natuurlijk wel, de realiteit is dat iedereen wel eens een baalmoment heeft. In Pluk een roos, het vijfde product in de succesvolle stationarylijn van Inspirerend Leven, kun je even lekker alles van je afschrijven. Een prachtig vormgegeven ‘baaldagboek’ waarin zeuren, zaniken en zeveren is toegestaan.

Vele bekende auteurs leverden een bijdrage aan Pluk een roos, waaronder Hannah Cuppen, Robert Bridgeman, Nina Elshof, Mai Flesseman, Maria Grijpma en Inge Jager, Mieke Lannoey, Jolijn Hendriks, Mjon van Oers, Jan Prins, Paul Loomans, Geertje Couwenbergh, Els Thissen, Hans Stolp, Helen Puperhart, Merel Boogaard, Ineke Koedam en Ellen Duim!

Mijn mening
Ik ben weg van de notebooks van Inspirerend Leven en als er een nieuwe verschijnt gaat die ook altijd meteen hoog op de wensenlijst. Ik was dus erg blij met dit recensie-exemplaar!

Zoals altijd is het notebook véél meer dan een notebook. Natuurlijk is er veel ruimte om te schrijven en om lijstjes te maken, maar er staan daarnaast prachtige rustgevende afbeeldingen in, inspirerende quotes en informatieve teksten van verschillende auteurs die je aanzetten tot denken en doen. En de vormgeving is echt zo mooi! De kleuren, de afbeeldingen, echt een prachtig geheel.


Wat bijzonder dat er een notebook is speciaal voor de niet-mooie momenten en gedachten in je leven. Niet om op te schrijven waar je dankbaar voor bent en wat er allemaal goed gaat, maar om lekker van je af te klagen en zeuren. Juist omdat dát ook heel fijn kan zijn en louterend kan werken. Zodat je er weer met een fris hoofd naar kan kijken, het anders gaat zien en misschien wel gewoon kunt loslaten…

Niet alleen mooi om te zien dus, maar ook heel mooi om te gebruiken en eens op een andere manier met je gedachten en gevoelens aan de slag te gaan! Weer en heel inspirerend Inspirerend Leven notebook! 😉 Een aanwinst!

[bol_product_links block_id=”bol_591abd3c32aeb_selected-products” products=”9200000072250390″ name=”pluk een roos” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

3 thoughts on “Pluk een roos – Inspirerend Leven notebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.